13.5 C
Athens
25/01/2021
Biztech

Πώς να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό

Το παραδοσιακό διαφημιστικό υλικό σε μια επιχείρηση, πολλές φορές μπορεί να καταντήσει μονότονο, αφού αυτό που ενδιαφέρει είναι συνήθως η ποσότητα και όχι η ποιότητα. Πως μπορείτε όμως να κάνετε τη διαφορά; Μια νέα, εντυπωσιακή και συνάμα προσιτή προσέγγιση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το υλικό προώθησής σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Η λύση είναι η χρήση μεταλλικής απόχρωσης η οποία προσθέτει ζωντάνια και δίνει νέα «πνοή» στα έγγραφά σας.    

 

Η εξέλιξη στο χώρο του business printing, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό «νέο» στο χώρο των μικρών επιχειρήσεων. Αρκεί κάποιος να δει με τα μάτια του μια εκτύπωση που περιλαμβάνει μεταλλικό μελάνι σε αποχρώσεις του ασημιού, του χρυσού και του χαλκού, για να αναθεωρήσει ό,τι πίστευε μέχρι τώρα για το επαγγελματικό έντυπο υλικό που χρησιμοποιούσε για την επιχείρησή του.

 

Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες από τις σημαντικότερες εφαρμογές των μεταλλικών μελανιών που μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό:

 

Παρουσιάσεις

Τα μεταλλικά μελάνια της Xerox μετατρέπουν τις έντυπες παρουσιάσεις σας σε μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνες τους. Το νέο υλικό προώθησης της επιχείρησής σας θα αποτελέσει το όχημα ανάπτυξης, κάνοντας από την πρώτη στιγμή εντύπωση σε συνεργάτες και δυνητικούς πελάτες.

 

Επαγγελματικές κάρτες

Πως αντιδρά κάποιος όταν του δίνετε την επαγγελματική σας κάρτα; Μετά από μια γρήγορη ματιά, θα την τοποθετήσει στην τσέπη ή επάνω στο γραφείο και είναι πολύ αμφίβολο εάν την ξαναθυμηθεί ποτέ. Εάν όμως παρουσιάσετε μια επαγγελματική κάρτα στην οποία έχουν χρησιμοποιηθεί τα μεταλλικά μελάνια της Xerox είναι σίγουρο ότι η κάρτα σας θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού και συζήτησης.

Το πρώτο βήμα θα έχει γίνει. Η κάρτα σας θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση, θα ανταλλάξει χέρια και από εκεί και πέρα, η περεταίρω επικοινωνία μαζί σας είναι θέμα χρόνου. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι η πρώτη εντύπωση είναι το παν στο χώρο του business.

 

Υλικό αλληλογραφίας

Ένα σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι το παραδοσιακό ταχυδρομείο. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το 2016, το 23% του budget προώθησης των εταιρειών κατευθύνθηκε σε έντυπο υλικό που απεστάλη μέσω ταχυδρομείου.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο η εκτύπωση συνεχίζει και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς οι εταιρείες προσεγγίζουν νέους πελάτες και συνεργασίες.

 

Εκτός από το διαφημιστικό υλικό, μπορείτε να ξεχωρίσετε ακόμα και με τα επιστολόχαρτα ή τους εταιρικούς φακέλους σας. Έχει αποδειχθεί ότι η χρήση μεταλλικού χρώματος στο υλικό αλληλογραφίας σας, θα κάνει τους παραλήπτες (από τη γραμματεία, μέχρι τα υψηλόβαθμα στελέχη) να σας θυμούνται για καιρό και φυσικά να επικοινωνήσουν μαζί σας.

 

Βάλτε τα μεταλλικά χρώματα στις καθημερινές σας εκτυπώσεις

Οι μεταλλικές αποχρώσεις τοποθετούνται συνήθως εκ των υστέρων σε κάποιο έντυπο και είναι γνωστές ως «χρυσοτυπίες» ή «ασημοτυπίες». Οι λύσεις που προσφέρει η Xerox στο χώρο αυτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντός επιχείρησης και μάλιστα με την ίδια διαδικασία που πραγματοποιείτε στις καθημερινές σας εκτυπώσεις. Το κόστος είναι σημαντικά μικρότερο από ό,τι εάν δίνατε τις εκτυπώσεις σας σε κάποιο τυπογραφείο, ενώ επιπροσθέτως, θα είστε σε θέση να δείτε άμεσα το αποτέλεσμα.

Μια λύση όπως τα μοντέλα Xerox Color 800i/1000i που χρησιμοποιούν τα ειδικά μελάνια Xerox Specialty Dry Inks, είναι η κατάλληλη επένδυση που μπορεί να κάνει μια επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή επιβράβευση και το 2020 για την Qivos

Η Cisco ανανεώνει τα προϊόντα δικτύωσης

Kitriniaris

BYTE – ΗΡ: Δείχνουν τον δρόμο για την μετά Windows Server 2003 εποχή

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα