8.3 C
Athens
22/01/2021
Biztech

Πιο ασφαλείς επιχειρήσεις με τη βοήθεια της Xerox!

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις μέσω e-mail έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, (το 43% των επιχειρήσεων έχουν βιώσει κάποιου είδους απειλή) μόλις το 1/4 των μικρομεσαίων επιχειρήσεων διαθέτουν κάποιο πλάνο προστασίας. Οι εκτυπωτές της Xerox που διαθέτουν την τεχνολογία ConnectKey είναι σε θέση να προσφέρουν ασφάλεια από τις πιο κοινές απειλές που αντιμετωπίσει η σύγχρονη επιχείρηση.

 


 

Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι για πιο λόγο θα πρέπει να προστατεύει κανείς τον εκτυπωτή του. Πράγματι, οι περισσότεροι δεν θεωρούν τους εκτυπωτές τους ως σημεία εισόδου παρείσακτων, ιών, και γενικά επιθέσεων, σε αντίθεση με τους υπολογιστές και τους servers. Η αντίληψη αυτή θα πρέπει να αναθεωρηθεί και μάλιστα άμεσα, διότι οι σύγχρονες εκτυπωτικές συσκευές, MFPs, σαρωτές κ.λπ, είναι endpoints ακριβώς όπως και τα PCs και ως τέτοια συνδέονται στο δίκτυο, έχουν αμφίδρομη πρόσβαση στο Internet, ενώ διαθέτουν σκληρό δίσκο όπου αποθηκεύουν δεδομένα, έγγραφα, ρυθμίσεις κ.λπ. Επιπλέον, διαθέτουν το δικό τους λειτουργικό σύστημα, apps και προβαίνουν σε updates. Όλα αυτά τα καθιστούν έναν πρώτης τάξεως στόχο από τους κυβερνοεκγληματίες, οι οποίοι ψάχνουν συνεχώς τρόπους να παρεισφρήσουν σε ένα εταιρικό δίκτυο με απώτερο σκοπό την υποκλοπή δεδομένων με οικονομικό όφελος.

 

Ωστόσο, ασφάλεια στο printing δεν είναι μόνο όσα περιγράψαμε πιο πριν, αλλά και τα ίδιο το output. Για παράδειγμα, ποιος έχει το δικαίωμα να εκτυπώνει και τί μέσα σε μια επιχείρηση; Ποιος έχει το δικαίωμα να παραλαμβάνει fax και εκτυπώσεις και από ποιο μηχάνημα; Όλα αυτά θα πρέπει να σας απασχολούν εάν δεν θέλετε να “πέσουν” ευαίσθητες εταιρικές πληροφορίες σε ξένα χέρια, για παράδειγμα σε κάποιον περαστικό (υπάλληλο, ή επισκέπτη) που έτυχε να βρίσκεται μπροστά από τον εκτυπωτή στο tray του οποίου περιμένουν ένα σωρό έγγραφα προς παραλαβή.

 

Πώς η Xerox σας προστατεύει

Οι νέες συσκευές της Xerox Versalink και Altalink έρχονται με ενσωματωμένη την τεχνολογία ConnectKey. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει προστασία δεδομένων σε όλη τη διαδρομή ενός εγγράφου από και προς τον εκτυπωτή, από τη δημιουργία, μέχρι την εκτύπωση και από τη σάρωση μέχρι την αποθήκευση. Το καλύτερο είναι ότι οι κάτοχοι εκτυπωτών της Xerox δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε για να προστατευθούν, καθώς οι συσκευές αυτές ενσωματώνουν παρόμοια τεχνολογία με αυτή που υπάρχει στους υπολογιστές για προστασία από ιούς και malware.

 

Από την άλλη, το ίδιο το χαρτί εγείρει και τα δικά του ρίσκα. Τα εκτυπωμένα έγγραφα υπόκεινται σε μια σειρά από προβλήματα, όπως απώλειες, καταστροφές ή υποκλοπές. Η Xerox προτείνει την πλήρη ψηφιοποίηση και διαθέτει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το paperless office αυξάνοντας την παραγωγικότητά σας, και μειώνοντας παράλληλα τα κόστη.

Και βέβαια, αφού ψηφιοποιήσετε τα έγγραφά σας, το επόμενο βήμα είναι να τα προστατέψετε. Τα MFPs της Xerox σας επιτρέπουν να εμποδίσετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα PDFs σας, ή ακόμα να τα κρυπτογραφήσετε κατά τη λειτουργία San to Email.

 

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας

Επενδύοντας στις νέες συσκευές VersaLink και AltaLink της Xerox με την τεχνολογία ConnectKey, θα έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύ φάσμα επιλογών ασφαλείας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αυτές οι νέες συσκευές θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιχείρησή σας πιο ασφαλή χωρίς όμως να αφαιρέσετε χρόνο από αυτό που έχει περισσότερη σημασία για εσάς: την καθημερινή λειτουργία του business σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα