Η εκτυπωση απο παντου αλλαζει τον τροπο που δουλευουμε

Με το mobility να αποτελεί πλέον πραγματικότητα, κάθε επιχείρηση οφείλει να σχεδιάσει τη δική της στρατηγική και να εκμεταλλευτεί μία από τις πλέον ισχυρές τάσεις όλων των εποχών στην τεχνολογία. Άλλωστε στις περισσότερες διεθνείς έρευνες, αποδεικνύεται πως το mobility βρίσκεται στις κορυφαίες 3 προτεραιότητες των περισσοτέρων επιχειρήσεων. Δεν θα μπορούσε κατά συνέπεια να μην επηρεάσει και τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονες επιχειρήσεις διεκπεραιώνουν τις εκτυπώσεις τους.

 

Σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση η Xerox αλλάζει ριζικά τις δυνατότητες εκτύπωσης με το Xerox Mobile Print, τη λύση που κόβει τους δεσμούς και τα…καλώδια που μας συνέδεαν με τις εκτυπώσεις κατά το παρελθόν.  Χάρη στη συγκεκριμένη λύση οι εργαζόμενοι κυριολεκτικά αποδεσμεύονται από το εγγύς περιβάλλον του εκτυπωτή, γεγονός που αυξάνει την παραγωγικότητά τους. Το Xerox Mobile Print συνδυάζει άνεση, πληθώρα επιλογών και ασφάλεια, τρία στοιχεία που είναι απολύτως απαραίτητα στο σημερινό περιβάλλον γραφείου. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί  και με άλλους εκτυπωτές πλην των Xerox ενώ είναι πλήρως συμβατό με το cloud, επιτρέποντας στον χρήστη εκτυπώνει από e-mail, Office, Adobe Acrobat και γενικά από οποιοδήποτε πλατφόρμα και περιβάλλον στο οποίο εργάζεται.

 

Από smartphones και tabltes, μέχρι laptops και desktops, το Xerox Mobile Print είναι η ιδανική λύση για τους εργαζόμενους που θέλουν αν εκτυπώνουν άμεσα και από οποιαδήποτε συσκευή ώστε να κρατούν πάντοτε υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας, χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο στην….ουρά των εκτυπώσεων.