13.5 C
Athens
25/01/2021
Biztech

Ενσωματώνοντας την εκτύπωση στο ΙΤ: Μια ιστορία κέρδους

Για όλους τους πελάτες, ανεξαρτήτως μεγέθους ή business, η παραγωγικότητα καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική παράμετρος, ιδιαίτερα όσον αφορά τη βελτιστοποίηση της αξίας κάθε ευρώ που δαπανούν. Για τους συνεργάτες του καναλιού, η προσέγγιση αυτή δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες. Συχνά, η αξία που προσφέρουμε έχει να κάνει με το πόσο μπορούμε να διευκολύνουμε τις καθημερινές επιχειρηματικές διαδικασίες, ενσωματώνοντας την εκτύπωση στον σκληρό πυρήνα του ΙΤ. Πρόκειται για μια θεμελιώδη στροφή στον τρόπο προσέγγισης των πελατών, η οποία αν πραγματοποιηθεί σωστά θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σας.

 

Η post-sale ευκαιρία

Τι συμβαίνει αφού εγκαταστήσουμε μια συσκευή στον χώρο του πελάτη; Πως μπορούμε να αναπτύξουμε το business μας και ταυτόχρονα και το δικό του; Πολύ απλά: στιβαρή ασφάλεια, λύσεις που μεγιστοποιούν τη ροή εργασίας και υιοθετούν το mobility, είναι η προσέγγιση που θα αυξήσει την αξία των MFPs. Έτσι ώστε μετά από εβδομάδες ή μήνες, πρόσθετα offerings να προσθέσουν επιπλέον έσοδα σε μια “δουλειά” η οποία θεωρητικά είχε τελειώσει με την εγκατάσταση ενός εκτυπωτή. Όταν, λοιπόν, εκτυπωτικές λύσεις και ΙΤ συγκλίνουν, η εγκατάσταση ενός εκτυπωτή δεν σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός συμβολαίου αλλά την εκκίνηση ενός άλλου, με επαναλαμβανόμενα έσοδα.

 

Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν βλέπουν – κακώς – την εκτύπωση ως ζωτικό στοιχείο των διαδικασιών τους. Κι όμως, το 40% των επιχειρηματικών διαδικασιών στηρίζονται στις εκτυπώσεις ενώ οι περισσότερες επιχειρήσεις ξοδεύουν έως και το 10% του τζίρου τους για τη δημιουργία εγγράφων. Σε απλά ελληνικά, οι εταιρείες λειτουργούν με έγγραφα.

 

Οι συνεργάτες του καναλιού που μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν την ενσωμάτωση των εγγράφων και των εκτυπώσεων στο περιβάλλον IT του πελάτη έχουν μια μοναδική προοπτική: αν αποδείξουν την αξία της διαχείρισης εγγράφων ως εργαλείο ανάπτυξης, αυτομάτως αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

 

Ασφάλεια δικτύων

Εκτυπωτές και πολυμηχανήματα είναι end points λύσεις στο δίκτυο ενός πελάτη, όπως ακριβώς τα smartphones και οι υπολογιστές, και κατά συνέπεια ένα δυνητικό σημείο ευπάθειας για επιθέσεις. Τα Xerox ConnectKey MFPs προστατεύονται με λύσεις της McAfee Security, γεγονός που εξασφαλίζει ότι μόνο ασφαλείς πηγές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο του πελάτη μέσω του εκτυπωτή.

 

Λύσεις mobility

Όπως διαπιστώνεται από διάφορες έρευνες το 83% των επιχειρήσεων αναζητούν λύσεις mobile printing, αλλά μόνο το 14% τις έχουν ήδη ενσωματώσει. Η mobile cloud-based εκτύπωση είναι μια επένδυση χαμηλού ρίσκου που αποζημιώνει άμεσα μια επιχείρηση. Ο συνεργάτης πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις στο κομμάτι αυτό, ώστε να κάνει πιο παραγωγικούς τους πελάτες τους και πιο κερδοφόρο το δικό του business.

 

Στον τομέα αυτό, οι συνεργάτες του καναλιού της Xerox καταγράφουν μεγάλη επιτυχία με το leveraging του  ConnectKey και των Managed Print Services (MPS), δημιουργώντας μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία για τους πελάτες τους.

 

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές επιτυχίες έρχονται από τους συνεργάτες οι οποίοι εκμεταλλεύονται την τεχνολογία ConnectKey της Xerox, η οποία επιτρέπει την προσαρμογή και αυτοματοποίηση της ροής εργασίας για τους πελάτες τους. Για τους πελάτες που διαθέτουν cloud – connected και cloud-enabled Α3 και Α4 hardawre, είναι εύκολο να γίνουν πιο παραγωγικοί, χωρίς να κάνουν καμία πρόσθετη οικονομική επενδύσεις. Και όταν οι πελάτες είναι πιο παραγωγικοί, τότε και το δικό σας business γίνεται πιο κερδοφόρo.

Σχετικά άρθρα

Η ανάγκη να “επανεφεύρουμε” τις πωλήσεις

Giorgos Athanassiadis

Panasonic: Οι Smart TVs οδηγούν την αγορά των CE

dmallas

Triple Play και “έξυπνο” σπίτι από τη Devolo

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα