1.5 C
Athens
19/01/2021
Biztech

5 βήματα για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας σε ένα MFP

Ο περισσότερος κόσμος όταν αναλογίζεται τις εκτυπωτικές του ανάγκες, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να εκτυπώσει τα έγγραφά του εδώ και τώρα.

Τα ερωτήματα που τον απασχολούν είναι: «Λειτουργεί ο εκτυπωτής»; «Θα έχουμε έτοιμη την παρουσίαση για τη σημερινή συνάντηση»;

Η πλειοψηφία των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν δίνουν και πολύ σημασία στους εκτυπωτές τους, παρά μόνο όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση αναλωσίμων ή του ίδιου του μηχανήματος. Στην τελευταία περίπτωση, η αντικατάσταση γίνεται βεβιασμένα και όχι επειδή έχουν επιλέξει την καλύτερη συσκευή της αγοράς με γνώμονα τη μακροχρόνια εξοικονόμηση πόρων.

 

Το 40% των διεργασιών μιας επιχείρησης αποτελούν οι εκτυπωτικές εργασίες. Εάν βασίζεστε στα MFP σας για να μεταδίδετε την πληροφορία εντός και εκτός της επιχείρησής σας, δεν θα έπρεπε να επιλέξετε μια λύση η οποία να είναι σε θέση να εξελίσσεται παράλληλα με τις δραστηριότητές σας;

 

  1. Η σωστή συσκευή μπορεί να κάνει τη διαφορά

 

Οι εκτυπωτές που μπορείτε να αγοράσετε από κάποιο κατάστημα θα κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, η οποία δεν είναι άλλη από το να αυξάνουν το… χαρτομάνι από γραφείο σε γραφείο. Πως όμως σας βοηθούν μακροπρόθεσμα; Το κόστος εκτύπωσης αποτελεί το 15% του συνολικού λειτουργικού κόστους μιας μικρής επιχείρησης, επομένως γιατί να μην ξοδέψετε τα χρήματά σας πιο έξυπνα επιλέγοντας ένα MFP που θα μπορεί να εξελίσσεται μαζί με εσάς;

 

  1. Υπάρχει ένα app για τις ανάγκες σας

 

Με μια απλή έρευνα και τη βοήθεια κάποιου παρόχου λύσεων, μπορείτε να επιλέξετε ένα MFP που κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από το να παράγει εκτυπωμένες σελίδες. Ο σωστός συνδυασμός συσκευής και παρόχου, θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε, εξορθολογίζοντας τα workflows, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη σας.

 

Τα MFPs της Xerox που υποστηρίζουν την πλατφόρμα ConnectKey χρησιμοποιούν την φιλοσοφία των apps, προκειμένου να σας βοηθήσουν να ωθήσετε την παραγωγικότητά σας, κάνοντας τις καθημερινές σας εργασίες πιο απλές και πολύ πιο γρήγορες. Επιπλέον, τα ConnectKey Apps σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την επένδυσή σας, επεκτείνοντας τις δυνατότητες των MFPs. Ωστόσο, αντίθετα με το παραδοσιακό λογισμικό, τα apps αυτά δεν απαιτούν εξειδικευμένο server, PC ή ΙΤ. Είναι «ελαφριά» και εγκαθίστανται απευθείας στον ConnectKey MFP σας μέσω USB ή κατεβαίνουν από το  Xerox CentreWare Internet Services.

 

  1. Δώστε ώθηση στην ανάπτυξη & αυξήστε την παραγωγικότητα

 

Εάν ρωτήσετε κάποιον ιδιοκτήτη επιχείρησης για τους στόχους του, το πρώτο πράγμα που θα ακούσετε από τα χείλη του είναι η λέξη «ανάπτυξη». Εάν ισχύει το ίδιο για την δική σας εταιρεία, τότε, η επεκτασιμότητα που σας προσφέρει ένα ConnectKey MFP, το κάνει ιδανική επιλογή στο δρόμο σας προς το μέλλον.

Τα MFPs της Xerox που υποστηρίζουν την τεχνολογία Connect Key ενσωματώνουν απλά εργαλεία που ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσει για να εκτελέσει νέες διεργασίες και άλλα tasks όπως τα εξής:

  • Απομακρυσμένη σάρωση εγγράφων με έξυπνες συσκευές
  • Σάρωση σε e-mail με ελάχιστα κλικ
  • Πανίσχυρα mobile εργαλεία όπως το Wi-fi Direct Certified αυξάνουν την παραγωγικότητα για εκτύπωση από φορητές συσκευές χωρίς διαμεσολάβηση δικτύου
  • Τα ενσωματωμένα εργαλεία διαχείρισης σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε πιθανά ζητήματα, επιτρέποντας τα MPFs που βασίζονται στην τεχνολογία ConnectKey να παραμείνουν παραγωγικά περισσότερο χρόνο.

 

  1. Ακόμα πιο μακριά με Managed Print Services

 

Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι η διαχείριση των εκτυπώσεων. Η σωστή επιλογή του παρόχου MPS συνεπάγεται τα παρακάτω πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα:

 

Σημαντική εξοικονόμηση πόρων – Η εξοικονόμηση αυτή επιτυγχάνεται αμέσως με μερικές απλές μικροαλλαγές όπως για παράδειγμα την ελαχιστοποίηση του αριθμού των εκτυπώσεων. Ένας έμπειρος πάροχος MPS μπορεί να σας υποδείξει ακριβώς σε ποιο σημείο μέσα στην επιχείρηση γίνεται αδικαιολόγητη σπατάλη.

Εξοικονόμηση χρόνου – Γνωρίζατε ότι το 40-60% των ερωτήσεων προς το τεχνικό τμήμα μιας εταιρείας αφορά στις εκτυπώσεις; Το Xerox Online Support Database το οποίο είναι προσβάσιμο από την ίδια τη συσκευή, βοηθά τους τεχνικούς σας να εστιάσουν ακριβώς στο πρόβλημα. Επιπλέον, ο σωστός πάροχος MPS θα σας υποδείξει τις σωστές στρατηγικές ασφαλείας για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

  1. Επιλέξτε συνεργάτες που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σας

 

Εάν επιθυμείτε η επένδυσή σας να έχει αξία, αυτό σημαίνει να επιλέξετε τον σωστό συνεργάτη. Κάποιον, ο οποίος θα καθίσει μαζί σας και θα συζητήσει τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε, θα εντοπίσει τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις και θα προτείνει τις σωστές στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε στον κλάδο σας.

Και βέβαια, θα πρέπει να κοιτάτε μπροστά. Ο σωστός πάροχος MPS, θα πρέπει να είναι έτοιμος να επεκταθεί μαζί σας, ανεξάρτητα από τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Ρωτήστε για την πολιτική αναβάθμισης των μηχανών και βεβαιωθείτε ότι αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητές σας, τις ανάγκες σας και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

 

Οι έμπειροι πάροχοι MPS και τα MFPs που υποστηρίζουν την τεχνολογία ConnectKey, ανατρέπουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε και σας βοηθούν όχι μόνο να δημιουργήσετε το γραφείο του μέλλοντος, αλλά να χτίσετε ένα καλύτερο αύριο. Είτε διευθύνετε μια μικρή εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, είτε έναν μεγάλο οργανισμό, το μέλλον σας ανήκει και η Xerox γνωρίζει καλά πως να σας βοηθήσει να το κατακτήσετε…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα