14 C
Athens
16/04/2021
Biztech

VT9605: Ή λύση στην καθημερινή επικοινωνία

Μια κατηγορία συσκευών που γνώρισε μεγάλη ζήτηση το τελευταίο διάστημα, λόγω των αυξημένων αναγκών για επικοινωνία στο σπίτι και το γραφείο είναι τα headsets. Το μοντέλο VT9605 που φέρνει στην Ελλάδα η Professional Services υπόσχεται να λύσει όλα τα προβλήματα επικοινωνίας προσφέροντας υψηλής πιστότητας ήχο τόσο σε αυτόν που λαμβάνεται από τα ακουστικά, όσο και σε αυτόν που μεταδίδεται από το μικρόφωνο. Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία ελαχιστοποίησης θορύβου, ενώ απαλλάσσει από τα καλώδια.


Η VBeT Electronics είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στα προϊόντα ακουστικών επαγγελματικής χρήσης. Η πρόσφατη συνεργασία της Professional Services με την VBeT μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά ένα από τα κορυφαία προϊόντα της εταιρείας, τα ασύρματα Bluetooth headset VT9605.

Ξεκινώντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα VT9605 είναι συμβατά τόσο με smartphones, όσο και με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες unified communication. Το headset συνοδεύεται από το UC Manager, ένα λογισμικό διαχείρισης το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να το χρησιμοποιεί απρόσκοπτα με τρίτα softphones και UC πλατφόρμες όπως CX, AVAYA, Cisco, Microsoft Lync και Skype for Business για να αναφέρουμε μερικές. Διαθέτει δυνατότητα επικοινωνίας με δύο συσκευές ταυτόχρονα πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι συνδεδεμένο και με το smartphone και με τον υπολογιστή την ίδια στιγμή με ό,τι πλεονεκτήματα και ευκολίες αυτό συνεπάγεται.

Το pairing γίνεται πανεύκολα χάρη στο σχετικό κουμπί που βρίσκεται στο κάτω τμήμα του δεξιού ακουστικού, ενώ το κεντρικό μεγάλο κουμπί αφής χρησιμεύει για αποδοχή, τερματισμό, απόρριψη ή μεταφορά κλήσεων με απλά, διπλά taps ή tap & hold. Εξαιρετικά εύχρηστη είναι και η λειτουργία volume up/down απλά αγγίζοντας στο + και το = αντίστοιχα, αλλά και η ένδειξη «απασχολημένος» με ειδικό κόκκινο LED, όταν ο χρήστης βρίσκεται εν μέσω κλήσης.

Το headset συνοδεύεται τόσο από BT USB dongle όσο και με καλώδιο USB για να συνδεθεί με τον υπολογιστή και ενσύρματα εάν απαιτείται, ενώ η φόρτισή του πραγματοποιείται τοποθετώντας το στην ειδική βάση. Η αυτονομία του VT9605 είναι 10 ώρες ομιλίας και είναι αρκετά ισχυρό ώστε να επιτρέπει τη χρήση του σε απόσταση έως 30 μέτρα από τον BT δέκτη.

Ποιότητα και χαρακτηριστικά

Περνάμε τώρα στην ποιότητα, έναν παράγοντα που συχνά παραβλέπεται σε ακουστικά κεφαλής. Τα VT9605 δεν έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα μόνο την επικοινωνία στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και για χρήση για ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν χρησιμοποιηθεί κορυφαία υλικά κατασκευής τόσο για να μπορούν να φοριούνται πολλές ώρες στο κεφάλι χωρίς ο χρήστης να κουράζεται, αλλά και να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου, αλλά και μικροφώνου.

Η ειδική τεχνολογία ακύρωσης θορύβου που ενσωματώνουν καταφέρνει να φιλτράρει τους ενοχλητικούς ήχους του περιβάλλοντος μεταφέροντας πεντακάθαρη και κρυστάλλινη φωνή, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο σε δύσκολα περιβάλλοντα, όπως ένα αεροπλάνο ή ακόμα και σε έναν εξωτερικό χώρο. Την ίδια στιγμή ο χρήστης ακούει τους συνομιλητές του ολοκάθαρα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ίδια τα ακουστικά και για ακρόαση μουσικής με υψηλή πιστότητα, απομακρύνοντας μάλιστα τον βραχίονα μικροφώνου ο οποίος μπορεί να περιστραφεί προς τα επάνω.

Τώρα που ο εργασιακός χώρος επαναπροσδιορίζεται και η γραμμή που χωρίζει την ιδιωτική ζωή με την εργασία γίνεται όλο και πιο θολή, τα VT9605 VBeT Electronics αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για όσους η καθημερινή επικοινωνία είναι μέρος της καθημερινότητάς τους.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρόνος ομιλίας: 10 ώρες
Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.2 (class 1 – έως 30 μέτρα), σύνδεση σε δύο συσκευές ταυτόχρονα
Μικρόφωνο: Ενσωματωμένο σε βραχίονα με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου
Συχνότητα ακουστικών: 20Hz – 20kHz σε music mode, 150Hz – 6,8kHz σε communication mode    
Συχνότητα μικροφώνου: 150Hz – 6,8kHz
Μέγεθος ακουστικών: 40mm
Βάρος: 158 γρ.


Κατασκευαστής: VBeT Electronics
Διάθεση: Professional Services, 210-8012207
Προτεινόμενη τιμή λιανικής: € 150 + ΦΠΑ

Σχετικά άρθρα

Fortinet: Η δικτυακή ασφάλεια στο επίκεντρο

Kitriniaris

ΟΤΕ: Δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο με σταθερά έσοδα

Kitriniaris

Η iSquare στις «30 Fastest Growing Companies 2018» του Fortune

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα