19.8 C
Athens
24/02/2021
Biztech

Veritas Backup Exec: Η κορυφαία λύση backup, ακόμη καλύτερη

Το κορυφαίο λογισμικό backup της Veritas, αποτελεί ιδανική λύση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χωρίς όρια και το κάνει με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε. Μία πλατφόρμα που τίθεται «στις υπηρεσίες σας» για την ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων σας. Πώς μεταφράζεται αυτό; Πολύ απλά, εσείς επιλέγετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, τί θα αποθηκεύσετε, πού θα το αποθηκεύσετε και κυρίως, πώς να το πληρώσετε. Ανεξάρτητα από αυτές τις επιλογές, τα δεδομένα σας θα παραμένουν ασφαλή και διαθέσιμα σε κάθε στάδιο, είτε με τη μορφή backup στο cloud, είτε με τη μορφή προστασίας των workloads στο cloud, είτε κατά το recovery των δεδομένων, σε περίπτωση καταστροφής.

Πού απευθύνεται το Veritas Backup Exec 21.1

Κάθε εταιρεία, ανεξάρτητα από το μέγεθός της, η οποία αναζητά ασφάλεια για τα δεδομένα της -και κατ’ επέκταση έναν ομαλό τρόπο λειτουργίας- μπορεί να αξιοποιήσει  την κορυφαία λύση της Veritas.

Η πλατφόρμα Backup Exec έχει δημιουργηθεί ώστε να εστιάσει στην ασφάλεια των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες επιζητούν μία value for money λύση. Απευθύνεται δηλαδή στους οργανισμούς οι οποίοι  διαθέτουν physical, virtual ή μικτές υποδομές και επιθυμούν τη χρήση μιας ενιαίας λύσης, επιδιώκοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο προστασίας με τη μέγιστη δυνατή απλότητα χρήσης.

Τι σας προσφέρει

Η πλατφόρμα Veritas Backup Exec 21.1 προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται το τμήμα μηχανογράφησης μίας επιχείρησης, ειδικά σήμερα που οι κίνδυνοι είναι πολλοί και ελλοχεύουν με σκοπό την προσβολή του εκάστοτε οργανισμού. Με το Backup Exec 21.1 οι χρήστες απολαμβάνουν:

Προστασία: Ενιαία προστασία για όλα τα δεδομένα όπου και αν βρίσκονται, οn-premise, cloud, hybrid για μικρές, μεγάλες και σύνθετες υποδομές.
Ασφάλεια: Two factor authentication, ransomware resilience, inflight & rest encryption (AES-256) για αποτελεσματική προστασία από εξωτερικές απειλές.
Απόδοση: Με τεχνολογίες acceleration VM, incremental forever, change block & resilient tracking, παρέχει το ταχύτερο backup της αγοράς.
Αποτελεσματικότητα:  Νέος αλγόριθμος Global deduplication (DD12) για ενιαία κάλυψη και ακόμη μεγαλύτερη μείωση όγκου και χρόνου του backup.
Ευκολία: Απλό στη χρήση με δυνατότητα granular restore σε: files, objects, applications, VM’s, server με ελάχιστα κλικ.
Συμμόρφωση: Με ενσωματωμένο GDPR Guard, Payment card industry και TLS 1.2 compliance διασφαλίζει τη τήρηση των κανόνων συμμόρφωσης.
Διαχείριση: Αναβαθμισμένο GUI με αναλυτικές πληροφορίες και στατιστικά για τις λειτουργίες Backup Exec και Office 365 Backup (διατίθεται ως SaaS).
Instant Cloud Recovery (ICR): Οι χρήστες του Backup Exec μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν ένα πλάνο για continues replication των εικονικών μηχανών (VMs) από on-premise στο MS Azure για γρήγορη ανακατεύθυνση (failover) σε περίπτωση αστοχίας αυτών.

…και δύο καινούργια χαρακτηριστικά

Support for SQL Server Always On: Το Veritas Backup Exec 21.1 υποστηρίζει πλέον την προστασία βάσεων δεδομένων SQL χρησιμοποιώντας SQL Server Always On, απλοποιώντας τη συνολική εμπειρία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς για τον SQL Server 2012 και μεταγενέστερες εκδόσεις.

Cloud-Based File Share Protection: Υποστηρίζει πλέον την προστασία κοινόχρηστων αρχείων που βασίζονται σε Cloud: Amazon FSx για αρχεία Windows και Azure. O χρήστης μπορεί να διατηρήσει ένα αντίγραφο δεδομένων ασφαλές από ransomware.

Γιατί να επιλέξετε Veritas Backup Exec 21.1; Τα ουσιαστικά πλεονεκτήματα

  • Καλύτερη κάλυψη από κάθε άλλη λύση χρησιμοποιώντας μια ενιαία πλατφόρμα.
  • To ταχύτερο backup της αγοράς με χρήση accelerator.
  • Σχεδιασμένο για εύκολο setup και χρήση μέσω ενιαίας console με ελάχιστα κλικ.
  • Μέγιστη ευελιξία με πολλαπλές δυνατότητες restore (disk, tape, cloud).
  • Σύνδεση με όλους τους cloud providers.
  • Ενιαίο global deduplication για όλα τα backups, μείωση όγκου έως και 98%.
  • Χαμηλό κόστος αγοράς και υποστήριξης προσφέροντας τον χαμηλότερο συντελεστή ΤCO.
  • Ευέλικτοι τρόποι αδειοδότησης με subscription και perpetual.

Δοκιμάστε το τώρα, ή επικοινωνήστε μαζί μας:
Enet Solution-Logicom: 210-2883600

Σχετικά άρθρα

Vodafone και Deutsche Telekom “πουλάνε” ασφάλεια

Kitriniaris

Βελτιωμένα αποτελέσματα για τον όμιλο Quest το 2013

Kitriniaris

Τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης στην αγορά του MPS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα