17.2 C
Athens
19/04/2021
Biztech

To Tech Channel Partner 35 είναι εδώ! Το ίδιο και τα Windows 10!

Με απώτερο σκοπό να διεισδύσει στη διεθνή αγορά με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς τόσο προς την κατεύθυνση των υπηρεσιών όσο και προς αυτή των πολλαπλών συσκευών, η Microsoft λανσάρισε πρόσφατα τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows 10. Ιδού τι πρέπει να αναμένουμε!

 

Επίσης ο Δημήτρης Εφορακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Info Quest Technologies μας εξηγεί το ισχυρό ποντάρισμα της εταιρείας στο Value Added Distributor (VAD) μοντέλο με την προσθήκη αξίας σε συνεργάτες και πελάτες, την πίστη στο Cloud, την πλήρη αξιοποίηση των σημαντικών δυνατοτήτων και της τεχνογνωσίας στις e-πλατφόρμες.

 

Μειωμένες εμφανίζονται οι πωλήσεις Η/Υ (φορητών και desktop) κατάn τη διάρκεια του β’ τριμήνου του 2015 στην ελληνική αγορά, με βάση τα αποτελέσματα έρευνας που διενήργησε η εταιρεία Context.

 

Την άκρως πετυχημένη τριετή πορεία των… προκατόχων τους θα επιχειρήσουν να ακολουθήσουν τρία νέα μοντέλα φορητών Η/Υ της οικογένειας των Yoga (Yoga 300, Yoga 500 και Yoga 3 Pro), τα οποία και λανσάρει στην Ελλάδα η Lenovo.

 

Στο 35ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

 

Ολοένα και πιο σημαντικός αναμένεται να είναι ο ρόλος του cloud στο σύγχρονο επιχειρηματικό πεδίο, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα μελέτης που πραγματοποίησε η IDC και τιτλοφορείται: “IDC FutureScape: Worldwide Cloud 2015 Predictions”. Ο λόγος στον Παναγιώτη Κωστάκο, marketing manager της SoftOne Technologies.

 

H ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και τιμολόγηση κατέχει σταθερά τα τελευταία χρόνια μια θέση στη λίστα με τις προτεινόμενες λύσεις που βελτιώνουν τη ροή εργασιών και μειώνουν σημαντικά τα κόστη διαχείρισης της επιχείρησης. Αν και έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα προς την υιοθέτηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στη χώρα μας, αυτά κυρίως αφορούν μεγαλύτερους οργανισμούς και συγκεκριμένους κλάδους (λιανική, μεταφορές κ.τ.λ). H υλοποίηση τέτοιων λύσεων δεν έχει περάσει στο κανάλι των συνεργατών. Το γιατί μας εξηγεί ο Παναγιώτης Μυλωνάς, Business Development Manager e-invoicing, της CPI.

 

Η ασφάλεια δικτύων, τα data, cloud και mobile apps αποτελούν τις ειδικότητες που αναμένεται να εμφανίσουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στην εγχώρια αγορά κατά την προσεχή πενταετία, ενώ ταυτόχρονα θα αυξηθούν οι ανάγκες για web development και e-εμπόριο. Τα παραπάνω απορρέουν από έρευνα που πραγματοποίησε το Athens Tech College σε 55 διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων από τον χώρο της πληροφορικής.

 

Σε μια προσπάθεια να ενδυναμώσει περαιτέρω την mobile πλευρά της, προσεγγίζοντας τα επίπεδα της αγοράς των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η Intel προχώρησε στο λανσάρισμα φορητών επεξεργαστών ως μέρος της έκτης γενιάς πλατφόρμας Skylake.

 

Κάτι παραπάνω από ευτυχής για την ενασχόλησή του στον ΙΤ τομέα δηλώνει ο Χρήστος Βλάχος. Διευθυντής Πωλήσεων Business Imaging & Professional Print της Intersys, ανοίγοντας τα χαρτιά του στη στήλη Channel Manager.

 

O Κιτρινιάρης ελίχθηκε και πάλι στα παρασκήνια και έβγαλε λαβράκι!

 

Και φυσικά όλες οι εξελίξεις – εγχώριες και διεθνείς – από τον κόσμο της τεχνολογίας.

 

Κάντε κλικ στο αρχείο που ακολουθεί και συνδεθείτε με την τεχνολογία!

 

Tech Channel Partner 35

Σχετικά άρθρα

Στα $620 δις το enterprise software για το 2015

Kitriniaris

Microsoft WPC: Έρχεται η καλύτερη χρονιά!

antonyroussel

To mobile ενισχύει τις μικρές επιχειρήσεις

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα