14 C
Athens
16/04/2021
Biztech

To Tech Channel Partner 34 έχει… ντέρμπι

Και μιλάμε φυσικά για τα αποκαλυπτικά από κάθε άποψη συμπεράσματα που αφορούν το προφίλ της εγχώριας επιχειρηματικής αγοράς σχετικά με τη χρήση των αναλωσίμων εκτύπωσης. Έτσι, η πρώτη πανελλήνια έρευνα που διενήργησε το Tech Channel Partner και το BizTech.gr έβγαλε ένα πραγματικό ντέρμπι.

 

Στο τρέχον τεύχος γνωρίζουμε επίσης τις εξαιρετικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης που προσφέρει η ViewSonic, «εκτοξεύοντας» την παρουσίαση μια ιδέας ή ενός προϊόντος σε νέα επίπεδα.

 

Μαθαίνουμε τα σχέδια της Westnet Distribution, όπως μας τα αποκαλύπτουν ο Ρόμπυ Μπουρλάς και Γιώργος Δαβιώτης. Τι περιλαμβάνουν; Ενίσχυση του κύκλου εργασιών και της κερδοφορίας, «άνοιγμα» στους νέους τομείς του home automation, των gaming, ΙΤ και telco αξεσουάρ, αλλά και ανασχεδιασμό της συνολικής e-παρουσίας της σχεδιάζει

 

Αναλύουμε το εγχείρημα της Hewlett Packard για τον διαχωρισμό των λειτουργιών της σε δύο πόλους (HP Enterprise και HP Inc), ένα από τα πλέον σημαντικά business cases των τελευταίων ετών.  Ποιες όμως είναι οι προκλήσεις, οι ευκαιρίες και τα δεδομένα για το εγχώριο ΙΤ Κανάλι Διανομής και Μεταπώλησης;

 

Στο 34ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

 

Η επίδραση του cloud… μόλις ξεκινά, και είναι παντού μας λέει ο Παναγιώτης Κωστάκος, marketing manager της SoftOne Technologies.

 

Ο Γρηγόρης Ιωαννίδης, Business Development Manager Blue Soft & IT Bitdefender Country Partner, μας εξηγεί πως θα “ξεκλειδώσουμε” με ασφάλεια την VDI Virtual Desktop Infrastructure απόδοσή μας!

 

«Άνοιγμα» στην εγχώρια αγορά για την ενίσχυση του δικτύου των συνεργατών που διαθέτουν εξειδίκευση, εμπειρία και γνώση, ενώ ταυτόχρονα επιθυμούν να μετεξελιχθούν αξιοποιώντας μια ευρεία γκάμα από «εργαλεία» που παρέχονται, μεταξύ των οποίων και χρηματοδοτικά, επιχειρεί η Konica Minolta σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Ζοβόλια, Indirect Channels Sales Manager της “Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις”.

 

Το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της Microsoft, το γνωστό σε όλους μας Worldwide Partner Conference (WPC), πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα πριν από λίγες ημέρες στο Ορλάντο, και η εταιρεία προσέφερε μία πλούσια γεύση από το μέλλον, το οποίο διαγράφεται λαμπρό σύμφωνα με τον νέο CEO, Satya Nadella. Το σύνθημα προς το κανάλι ήταν ξεκάθαρο: Μάθε, δικτυώσου, αναπτύξου, επιτάχυνε!

 

Πως σχεδιάζει η Intel να ανταπεξέλθει στο οικονομικά «δύσκολο» διεθνές τοπίο της αγοράς των PCs. Με μία λέξη Skylake!

Ο σεβασμός και η εκτίμηση των συνεργατών του αποτελεί σημαντικό «παράσημο» για τον Παναγιώτη Καρρά, Διευθυντής Πωλήσεων της AMY SA, όπως μας λέει ο ίδιος στη στήλη Channel Manager.

 

Επίσης, ο Κιτρινιάρης αποκαλύπτει στους μυημένους τα «απόρρητα» της εγχώριας αγοράς ΙΤ.

 

Και ό,τι συνέβη στον κόσμο και την Ελλάδα στην αγορά της τεχνολογίας.

 

Αρκεί ένα κλικ στο παρακάτω αρχείο και η ενημέρωση ξεκινά.

 

Tech Channel Partner 34

Σχετικά άρθρα

Δυνατά και στα smartphones η Huawei

Channel-Manager

SAP: Ενοποιεί το Cloud portfolio με την πλατφόρμα HANA EnterpriseCloud

Kitriniaris

Διανομή εκπαιδευτικού λογισμικού από την Aifos

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα