To τηλεοπτικο στουντιο του Star Channel γεματο οθονες LG

Τις λύσεις digital signage της LG Business Solutions επέλεξε ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel για το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να ενημερώνονται μέσα από ένα μοναδικό video wall, αποτελούμενο από 40 οθόνες.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός εξοπλίστηκε με video wall από οθόνες 55 ιντσών της σειράς 55VH7E-H της LG σε κάθετη διάταξη, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Η σειρά 55VH7E-H ξεχωρίζει για τα προηγμένα χαρακτηριστικά της, όπως το στενό πλαίσιο 1,8mm, με γωνία θέασης 178 μοιρών, χωρίς αλλοιώσεις, χάρη στο IPS Panel της LG. Παράλληλα, διαθέτει ειδικά φίλτρα αντανάκλασης (Haze) αποδίδοντας ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα ακόμα και υπό συνθήκες έντονου φωτισμού, ενώ ο αλγόριθμος βελτίωσης της εικόνας, ο οποίος κάνει τα κενά μεταξύ των οθονών του video wall να φαίνονται ακόμα μικρότερα, δημιουργεί μία εντυπωσιακή ενιαία εικόνα.

 

 

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, εμπορικός διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την υπεροχή των επαγγελματικών λύσεων της LG, που προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αισθητική του. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη του σταθμού προς την εταιρεία και με τις Digital signage λύσεις μας ευελπιστούμε να συμβάλλουμε σε μια μοναδική εμπειρία θέασης, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στους τηλεθεατές».

 

Ο κ. Φώτης  Διαλεκτόπουλος, διευθυντής τεχνικής λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel δήλωσε σχετικά: «Οι προηγμένες digital signage λύσεις της LG αναβάθμισαν αισθητά την προβολή των ειδήσεων και των εικόνων που μεταφέρουμε από όλο τον κόσμο. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων Video Wall οθονών της σειράς, την κατέστησαν ιδανική επιλογή, καθώς χάρη στο ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιό τους συνθέτουν μια εντυπωσιακή, αδιάλειπτη ενιαία εικόνα, ενώ ο μίνιμαλ σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του ειδησεογραφικού μας studio».