Το TEDxACADEMY επιστρεφει

Το TEDxAcademy, μετά από τέσσερις διοργανώσεις, επιστρέφει και φέτος, προσκαλώντας το κοινό σε έναν ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με θέμα “Το μέλλον που μοιραζόμαστε” (“The Future we Share”), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, οι ομιλητές θα παρουσιάσουν καινοτόμες δράσεις από το διεθνή χώρο, συμμετέχοντας σε έναν παραγωγικό διάλογο με το κοινό και ανταλλάσσοντας απόψεις πάνω σε τρεις βασικές θεματικές ενότητες:

1. Παγκόσμιο όραμα: Eξελίξεις που διαμορφώνουν τις παγκόσμιες τάσεις σχετικά με την τεχνολογία, την κοινωνία και τη δημοκρατία.

2. Τοπική δράση: Πρωτοποριακές ιδέες που είναι σε θέση να συμβάλλουν στην κοινωνική πρόοδο, μέσα από το πρίσμα της δημοκρατίας, της καινοτομίας και της αλλαγής.

3. Ανθρώπινη αλληλεπίδραση: Σκέψεις και ιδέες για τις δυνατότητες των ανθρώπων που μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά τη ζωή όλων μας και τις σύγχρονες κοινότητες, καθώς και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο.

Οι εγγραφές για συμμετοχή στο TEDxAcademy 2014 ξεκίνησαν, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται εδώ.