17.5 C
Athens
14/04/2021
Biztech

HPE Flex Solutions for My First Server

Οι λύσεις HPE Flex Solutions είναι μέρος του χαρτοφυλακίου HPE Just Right IT, το οποίο έχει ως στόχο του να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους με απλά, αξιόπιστα και οικονομικά προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες. Ας δούμε αναλυτικότερα τα πλεονεκτήματα της λύσης HPE Flex Solutions for My First Server για τις SMBs που σχεδιάζουν να επενδύσουν στο χώρο των servers.

 

Φανταστείτε το εξής σενάριο: Είστε έτοιμοι να πάτε μακρινό ταξίδι και έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα σχετικά apps του κινητού σας. Όλα πάνε καλά, ώσπου χάνετε το smartphone σας. Σκεφτείτε το αντίστοιχο σενάριο για την επιχείρησή σας: Τα πάντα, οι επαφές, τα e-mails, τα αρχεία των εργαζομένων και των πελατών σας κ.ο.κ. βρίσκονται στα laptops και στα δικτυακά PCs σας. Τι θα συμβεί, αν….

Οι επιχειρηματίες σπάνια σκέφτονται την κατάσταση της υποδομής τού ΙΤ τους. Ελάχιστοι μάλιστα πιστεύουν πως η χρήση του laptop τους για το διαμοιρασμό και την αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα – τουλάχιστον μέχρι αυτό να κρασάρει. Και όμως, για λίγα χρήματα επιπλέον του κόστους ενός laptop, μπορείτε να έχετε την ησυχία σας, γνωρίζοντας πως τα αρχεία σας είναι ασφαλή και πάντα διαθέσιμα.

 

Τα πλεονεκτήματα της λύσης

 

Η λύση HPE Flex Solutions for My First Server (με Microsoft Windows Server 2012 R2) θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα υψηλά στάνταρντ της επιχείρησής σας, με χαρακτηριστικά όπως κεντρική ασφάλεια, προστασία δεδομένων και 24×7 διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει πως εάν κάτι συμβεί στον υπολογιστή οποιουδήποτε στελέχους ή εργαζόμενου, θα μπορείτε να συνεχίσετε απρόσκοπτα την εργασία σας.

Φυσικά, η ασφάλεια δεν είναι το μοναδικό ζήτημα στην προστασία των δεδομένων, αλλά θα είστε καλυμμένοι και για όλα τα υπόλοιπα σενάρια. Η λύση HPE My First Server προσφέρει μια οικονομική και ασφαλή πλατφόρμα για συνεργασία –συμπεριλαμβανομένων των mobile συνεργατών-, προκειμένου να αυξήσετε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα.

Μην ξεχνάτε πως οι HPE ProLiant Gen9 servers ενσωματώνουν τους επεξεργαστές της Intel, δίνοντάς σας ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, για μια εύχρηστη και ισχυρή λύση. Χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένη νοημοσύνη, ώστε να μειωθεί ο χρόνος που ξοδεύετε στον server, επιτρέποντάς σας να επικεντρώσετε την ενέργειά σας στο business σας.

Επιπρόσθετα, η λύση ενσωματώνει το Aruba Instant, τη μόνη Wi-Fi λύση που δεν απαιτεί controller, προσφέροντας επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου, ασφάλεια και ανθεκτικότητα, με εξαιρετικά απλή διαδικασία υλοποίησης. Το χαρτοφυλάκιο, εξάλλου, διαθέτει μια ποικιλία από ευέλικτα configurations, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και στο budget σας. Αυτά τα ευέλικτα configurations έχουν το βασικό πλεονέκτημα πως μπορείτε να αγοράσετε αυτό που χρειάζεστε άμεσα και να επεκτείνετε τη λύση σας απρόσκοπτα, καθώς αυξάνετε το business σας.

Συν τοις άλλοις, θα επωφεληθείτε και από τις HPE Support Services σε συνδυασμό με το HPE Get Connected, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας ένα προληπτικό πρόγραμμα αποτροπής και ταχύτερης επίλυσης προβλημάτων, με αποτέλεσμα σημαντική μείωση στο downtime, όποτε και αν αυτό προκύψει. Μάθετε τώρα περισσότερα για τις λύσεις της HPE, εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα