17.5 C
Athens
14/04/2021
Biztech

Πώς η Aruba κάνει πραγματικότητα τον ψηφιακό χώρο εργασίας

Η φύση της εργασίας αλλάζει. Περιβάλλοντα collaboration, mobile εργατικό δυναμικό, αλλά και εξυπνότεροι χώροι εργασίας. Η σύγχρονη επιχείρηση θα πρέπει να υιοθετήσει τη νέα τεχνολογία –ultra-fast Wi-Fi, Internet of Things και Mobile Engagement-, ώστε να εξελίξει το business της και τους εργαζόμενους της ακόμα ταχύτερα. Η Hewlett Packard Enterprise το πετυχαίνει με τις λύσεις Aruba, κάνοντας πράξη τον ψηφιακό χώρο εργασίας.

 

 

Η λύσεις HPE Aruba, τοποθετούνται για 5η συνεχόμενη χρονιά στους leaders του “Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Infrastructure” της Gartner. Σχεδιάζοντας και παρέχοντας κορυφαίες λύσεις δικτυακής πρόσβασης για το mobile enterprise, καταφέρνει να προσφέρει στην αγορά Mobility-Defined Networks, τα οποία ενισχύουν τα τμήματα ΙΤ και το λεγόμενο #GenMobile, τη νέα γενιά “τεχνο-ειδικών” χρηστών, οι οποίοι βασίζονται ολοένα και περισσότερο στις mobile συσκευές τους για καθετί που σχετίζεται με την εργασιακή και προσωπική τους επικοινωνία.

 

Προκειμένου να δημιουργήσει μια mobile εμπειρία, στην οποία θα μπορούν να βασιστούν οι χρήστες αυτοί και το ΙΤ, τα Aruba Mobility-Defined Networks αυτοματοποιούν τις διαδικασίες για την βελτιστοποίηση των επιδόσεων σε όλο το εύρος της υποδομής, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιούν λειτουργίες ασφαλείας που μέχρι πρότινος απαιτούσαν χειροκίνητη παρέμβαση από το ΙΤ. Τα αποτελέσματα; Βελτιωμένη παραγωγικότητα και χαμηλότερες λειτουργικές δαπάνες.

 

Καθώς μετακινούμαστε στο ψηφιακό περιβάλλον εργασίας, είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις να προετοιμάσουν κατάλληλα την IT υποδομή τους. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, η HPE Aruba προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο για ενσύρματες και ασύρματες λύσεις, με προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης και ασφάλειας δικτύου ακόμα και για νέα δεδομένα του IoT. Πιο συγκεκριμένα:

 

Χτίζοντας το Mobile-cloud δίκτυο του μέλλοντος

Η λύση Aruba Mobility Engagement ξεπερνάει το κλασικό, στατικό μοντέλο client-server του παρελθόντος, υιοθετώντας μια software-based προσέγγιση που επιτρέπει την απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση σε cloud-based apps από mobile συσκευές. Χρησιμοποιώντας Aruba Beacons για να παρέχει έξυπνες υπηρεσίες όπως indoor way-finding, location sharing, καθώς και προσωποποιημένων ειδοποιήσεων (notifications) που μπορούν να αποτελούν μέρος marketing ενεργειών.

 

Εξυπνότεροι χώροι με IoT

Το BYOD έχει αλλάξει τον τρόπο εργασίας, επιτρέποντας στο χώρο εργασίας να γίνει mobile. Το IoT αλλάζει τον τρόπο αλληλεπίδρασής μας με τους χώρους εργασίας, διασκέδασης, φιλοξενίας, υγείας, εμπορικών καταστημάτων, κ.ά. Αυτό οδηγεί νέες τάσεις, mobile υπηρεσίες, monitoring σε πραγματικό χρόνο και business analytics που μπορούν να επηρεάσουν τις καθημερινές συναλλαγές ιδιωτών και επιχειρήσεων.

 

Προστασία και Πολιτικές Ασφαλείας έξυπνων δικτύων

Χάρη στο Aruba ClearPass, μπορούμε να δημιουργήσουμε το προφίλ όλων των δικτυακών και ΙοΤ συσκευών μας, χρησιμοποιώντας πιστοποίηση πολλαπλών παραγόντων για μεγαλύτερη ασφάλεια συσκευών και εφαρμογών, προσφέροντας αποτελεσματικότερα business insights. Τα αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά προστασίας από απειλές, διασφαλίζουν πως η κάθε συσκευή θα έχει επακριβώς καθορισμένα δικαιώματα πρόσβασης στο δίκτυο, με ελάχιστη παρέμβαση από την πλευρά της ομάδας IT.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα