To Next Gen Networking πρωταγωνιστης στο Tech Channel Partner 30

Υπάρχει μια σημαντική παραδοχή στο θέμα του Networking που δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε: Τα social media, οι mobile συσκευές και το cloud computing πιέζουν τα παραδοσιακά δίκτυα στα όριά τους. Ευτυχώς, η τεχνολογία προσφέρει ορατές λύσεις, με τη μορφή του Faster Ethernet, των Gigabit Wi-Fi και 5G, και ακόμα πιο αποτελεσματικά με τη μορφή του SDN. Σε κάθε περίπτωση, το Next Gen Networking αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για το κανάλι, την οποία και αναλύουμε στο 30ο Τεύχος του Tech Channel Partner.

 

Επικεντρωνόμαστε στους νέους στόχους που βάζει το PcShop, το μοναδικό cash&carry κατάστημα πληροφορικής που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες.

 

Διερευνούμε τις σημαντικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στην αγορά μας ελέω cloud αλλά και mobility. Με ποιο τρόπο πρέπει να μετασχηματιστούν οι συνεργάτες ώστε, όχι μόνο να μη χάσουν την ευκαιρία, αλλά να είναι επίκαιροι και την επόμενη μέρα; Τις απαντήσεις μας δίνει ο Γιώργος Βρέλλος, channel sales lead της Microsoft Hellas.

 

Επίσης ασχολούμαστε με τον κλάδο του hospitality και της τουριστικής βιομηχανίας, ο οποίος ακόμα και μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αναπτύσσεται με έντονους ρυθμούς. Τομείς όπως η τεχνολογία, οι υπηρεσίες και η ασφάλεια –που αποτελούν προϋποθέσεις του κλάδου- συνεπάγονται η καθεμιά σημαντικές προοπτικές για το κανάλι.

 

Στο 30ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

 

– Μπορεί το consumer κοινό να μην έχει κατανοήσει τι ακριβώς σημαίνει η σύνδεση όλων των συσκευών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας μέσω ασύρματης επικοινωνίας, αλλά σίγουρα ο επιχειρηματικός τομέας έχει ήδη «ερωτευτεί» την ιδέα του IoT. Ο Γιάννης Γιωργουλάκης, Web & Mobile R&D Director της SoftOne Technologies, μας εξηγεί.

 

– Το μεγαλύτερο στοίχημα για κάθε επιχείρηση, είναι η αλλαγή και ο μετασχηματισμός αυτής, όταν οι συνθήκες και οι εξελίξεις το επιβάλλουν. Μία από τις πλέον επιτυχημένες τέτοιες περιπτώσεις είναι η Xerox, με την εταιρεία να μετασχηματίζεται σε έναν οργανισμό υπηρεσιών, διατηρώντας παράλληλα τη σύνδεσή της με το παρελθόν. Το πώς, καθώς και τη “νέα Xerox”, μάς παρουσιάζει ο Βασίλης Ραμπάτ, διευθύνων σύμβουλος της Xerox Hellas.

 

– Συνεχίζοντας το αφιέρωμά μας στο Azure, επανερχόμαστε με το πρώτο από τα 3 σενάρια που όπως έχουμε αναφέρει ξεκλειδώνει τον πελάτη. Ο λόγος για το Disaster Recovery μέσω του cloud.

 

– Το εργαλείο της Intel για να καθιερωθεί ακόμη περισσότερο στην αγορά των smartphones και των tablets είναι η επόμενη γενιά Atom, με την κωδική ονομασία Cherry Trail, που θα συναντήσουμε σε λίγους μήνες στις πρώτες συσκευές.

 

– Η Data Communication παρουσιάζει το DC Hotel, μια νέα πρόταση της εταιρείας για τον τουριστικό τομέα που θα διατίθεται μέσα από το δίκτυο των εξειδικευμένων συνεργατών της.

 

Για την Νατάσσα Γεωργίου, corporate channel manager της Epson κάθε μέρα στη δουλειά είναι διαφορετική και προσφέρει νέες προκλήσεις. Ιδού τι μας λέει μέσα από τη στήλη channel manager.

 

Και όπως πάντα ό,τι συνέβη στην ελληνική και διεθνή αγορά, από συνεργασίες και διοικητικές ανακατατάξεις, μέχρι τις παρουσιάσεις όλων των νέων προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών που τράβηξαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Κάντε κλικ στο αρχείο που ακολουθεί και… καλή σας ανάγνωση!

 

Tech Channel Partner 30

Related Posts