Ολα τα λεφτα στο Business Printing στο Tech Channel Partner 25

Παρά τις εδώ και χρόνια προβλέψεις και “υποσχέσεις” για τη δημιουργία του “paperless office” και “paperless business”, οι επιχειρηματικές εκτυπώσεις εξακολουθούν να “βασιλεύουν”. Η αγορά του business printing, λοιπόν, αν και ώριμη, εξακολουθεί να είναι “ζωντανή” και να εξελίσσεται παράλληλα με τις κυρίαρχες τεχνολογικές και επιχειρηματικές τάσεις, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες για τους συνεργάτες -τόσο σε επίπεδο hardware και software, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών-, και μάλιστα ευκαιρίες με διάρκεια στη ροή εσόδων που προσφέρουν στο κανάλι, όπως θα διαβάσετε στο 25ο Τεύχος του Tech Channel Parnter.

 

Στο παρόν τεύχος σταχυολογούμε επίσης τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι οποίες ενισχύουν τη ζήτηση για Enterprise Servers. Βig data, advanced analytics, νέας γενιάς λογισμικό, mobility, cloud computing, ταχύτητα και φυσικά η ασφάλεια διαμορφώνουν τις σύγχρονες ανάγκες των εταιρειών και τις απαιτήσεις για αξιόπιστα, δυναμικά, απόλυτα λειτουργικά, ευέλικτα και ταυτόχρονα ελεγχόμενου κόστους και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας data centers. Όλα αυτά συνηγορούν στην ενίσχυση της ζήτησης για enterprise servers οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς, και κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

 

Στο 25ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

 

– Το ERP στο cloud, που μέχρι πρόσφατα πολλοί θεωρούσαν μία απίθανη προοπτική, εξαιτίας της κρισιμότητας του ERP για το business, αποτελεί σήμερα μία πραγματικότητα με διαπιστωμένα πλεονεκτήματα. Ιδιαίτερα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δεν έχουν τους πόρους να υποστηρίξουν μία παραδοσιακή, on-premise λύση, όπως μας εξηγεί ο Δημήτρης Γαγανέλης, director του τμήματος business development cloud services της SoftOne Technologies.

 

– Οι πωλήσεις των PCs και των servers ήταν εξαιρετικές για την Intel μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους, δίνοντας αντίστοιχα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα στην εταιρεία.
– Το Tech Channel Partner βρέθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και στο Oracle OpenWorld 2014, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά όλες τις εξελίξεις γύρω από την εταιρεία αλλά και τα πλάνα της για το μέλλον. Ένα μέλλον το οποίο μπορεί να συνοψιστεί σε μία λέξη: Cloud!

 

– Η Symantec προχώρησε στη ριζική αλλαγή του προγράμματος συνεργατών της εταιρείας (SPP – Symantec Partner Program), συγχωνεύοντας στοιχεία, απλοποιώντας δραστικά τα πράγματα και προσφέροντας σημαντικά benefits στο κανάλι. Λεπτομέρειες μας ανέλυσε ο καθ’ ύλην αρμόδιος, Γιώργος Ματθαίος, channel & distribution manager της Symantec Hellas.

 

– Επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες ημέρες το “σπάσιμο” της HP σε δύο μέρη, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας αυτό που έως σήμερα γνωρίζαμε ως HP, θα είναι δύο ξεχωριστές εταιρείες έως το τέλος του οικονομικού 2015 της HP. Δικαίωση Apotheker, έστω και ετεροχρονισμένα!

 

– Την αιρετική ματιά στα γεγονότα μέσα από την πένα του Κιτρινιάρη.

 

Στα παραπάνω προσθέστε νέες παρουσιάσεις απ’ όλες τις κατηγορίες προϊόντων της αγοράς, άρθρα ειδικών, επιχειρηματικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο και εκτιμήσεις για τα οικονομικά μεγέθη στην αγορά ΙΤ, τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

 

Κάντε κλικ στο link που ακολουθεί και… καλή σας ανάγνωση!

 

Tech Channel Partner 25