12.8 C
Athens
20/04/2021
Biztech

Tech Channel Partner: Διαβάστε στο 18ο τεύχος

Οι εκτυπωτικές ανάγκες των σύγχρονων εταιρειών παραμένουν μεγάλες και οι λύσεις Managed Print Services κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, δημιουργώντας σαφείς ευκαιρίες για τους κατασκευαστές και το κανάλι, με βασική προϋπόθεση, όμως, την εστίαση στις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Στο 18ο τεύχος του Tech Channel Partner εξετάζουμε το πλαίσιο μέσα στο οποίο το A3 Printing, αν και έχει να αντιμετωπίσει εντονότερο ανταγωνισμό σε σχέση με το παρελθόν, προσφέρει περαιτέρω ευκαιρίες εξειδίκευσης και διαφοροποίησης, άρα και περιθώρια ανάπτυξης και κέρδους.

Το Tech Channel Partner βρέθηκε με τη Samsung στο Άμστερνταμ και στην ISE, τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών συστημάτων audio και video, και σας παρουσιάζει τα εντυπωσιακά  προϊόντα και τη στρατηγική της εταιρείας.

H Intel αλλάζει για μία ακόμα  φορά το παιχνίδι στην αγορά των server επεξεργαστών με την παρουσίαση της νέας γενιάς Xeon E7 v2, που διαθέτουν μέχρι 15 πυρήνες, ενώ ταυτόχρονα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση και στις εφαρμογές in memory computing.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την παγκόσμια αγορά ΙΤ, καθώς η IDC προβλέπει διεύρυνσή της κατά 4,6% το 2014. Στην έκθεσή με τίτλο Worldwide BlackBook, η IDC εκτιμά ότι οι επιχειρήσεις θα εισέλθουν σε κύκλο ανανέωσης του εξοπλισμού τους σε storage και servers.

Τις τύχες της Microsoft ανέλαβε ο Satya Nadella -ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της εταιρείας για το τμήμα των επιχειρηματικών εφαρμογών και του cloud computing – και στο τρέχον τεύχος αναλύουμε τη λογική πίσω από την επιλογή αυτή αλλά το τι μπορεί να σημάνει για την εταιρεία.

Στο 18ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε επίσης να διαβάσετε:

Ο Δημήτρης Γαγανέλης, marketing director της SoftOne Technologies, μας εξηγεί πώς χάρη στο virtualization, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν ένα cloud αξιοποιώντας το legacy hardware ή ακόμα και το πολύ απλοϊκό hardware.

Τα όσα μας είπε ο επικεφαλής του τομέα υπηρεσιών της Cisco για τη διανομή, Mathew Pickersgill, για το πώς βοηθά η εταιρεία τούς συνεργάτες της να  δραστηριοποιηθούν στον τομέα των υπηρεσιών. Εκεί, δηλαδή, που βρίσκονται τα πραγματικά λεφτά!

Η μετάβαση στο νέο στάνταρ με την ονομασία 802.11ac ξεκινά εκ νέου την αγορά των ασύρματων δικτύων, με τις επενδύσεις στο χώρο να ξεπερνούν τα $5 δις για το 2014, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας αναλύσεων Canalys.

Την ανάλυση του οικονομολόγου Γώργου Μαρκατάτου σχετικά με την καινοτομία και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϋπόθεση της οποίας είναι το πέρασμα στην ψηφιακή οικονομία.

Καθώς το νέο έτος έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας, οι τάσεις και οι προβλέψεις της προηγούμενης χρονιάς, έρχονται να επιβεβαιωθούν (ή όχι) στην πράξη. Η Oracle μας δίνει τη δική της οπτική, ειδικά σε σχέση με τους συνεργάτες, μέσω του καθ’ ύλην αρμόδιου, Παύλου Χατζηδημητρίου, διευθυντή πωλήσεων της Oracle για τον τομέα alliances & channel στην περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης (CEE).

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Κιτρινιάρης που ρίχνει τα βέλη στα κακώς, και όχι μόνο, κείμενα της εγχώριας αγοράς, ενώ η ύλη μας συμπληρώνεται από ό,τι νεότερο συνέβη και παρουσιάστηκε στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά τον μήνα που πέρασε. 

Κάντε κλικ στο link που ακολουθεί και καλή σας ανάγνωση!

Σχετικά άρθρα

Προθερμοκοιτίδες “επώασης” ανάπτυξης και απασχόλησης

Kitriniaris

Το TCP 78 αλλάζει… μελάνι

Giorgos Athanassiadis

ΕΕΤΤ: Xάρτης ευρυζωνικής κάλυψης της Ελλάδας

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα