17.5 C
Athens
14/04/2021
Biztech

Tech Channel Partner 36 γεμάτο ευκαιρίες!

Προχωρώντας προς τον χειμώνα του 2015 τα πράγματα δεν είναι απαραιτήτως «μαύρα». Αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις και πώς να διακρίνεις τις ευκαιρίες. Στο 36ο Τεύχος του Tech Channel Partner επικεντρωνόμαστε σε μια από αυτές. Ο λόγος για  MFPs, ή όπως σωστά έχουν χαρακτηριστεί ο «ελβετικός σουγιάς» κάθε γραφείου.
Έχοντας αυτό κατά νου, το κανάλι συνεργατών οφείλει να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε ένα χώρο που βρίσκεται αφενός σε συνεχή ανάπτυξη και αφετέρου «διψά» για σύγχρονες λύσεις.

 

Μην χάσετε ακόμα την 1η πανελλήνια έρευνα Cloud και Platform as a Service που διεξήγαγαν το BizTech.gr και το Tech Channel Partner, με την υποστήριξη της Oracle Hellas, καταγράφοντας τις σκέψεις αλλά και τις προθέσεις των Ελλήνων IT managers. Τα αποτελέσματα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών στον χώρο της τεχνολογίας: την εξαγορά της EMC από την Dell, μια κίνηση που αλλάζει πολλά για πολλούς!

 

Στο 36ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

 

Η αγορά του ERP αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς. Πελάτες, υπάλληλοι, επιχειρήσεις, τα πάντα μετεξελίσσονται προκειμένου να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα, απαιτώντας πλέον τα πλεονεκτήματα που μόνο μία cloud λύση μπορεί να προσφέρει. Είναι μία νέα εποχή, όπως μας εξηγεί ο Παναγιώτης Κωστάκος, marketing manager της SoftOne Technologies.

 

Virtualization, NAI. Αλλά πρέπει να είναι προστατευμένο ενάντια σε Malware, υποστηρίζει ο Γρηγόριος Ιωαννίδης, business development manager Blue Soft & IT, Bitdefender Country Partner

 

Ο CEO της Intel, Brian Krzanich στην ενημέρωση των επενδυτών ανέφερε ότι η εταιρεία κατάφερε να ισοσκελίσει τις απώλειες από το τμήμα της αγοράς των PCs, κυρίως από τα έσοδα των τμημάτων Data Center και Internet of Things.

 

Πρόσφατα, η Microsoft ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος Cloud Solution Provider (CSP) και για την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Interworks. Οι ευκαιρίες που δημιουργεί το CSP για το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, είναι μοναδικές, όσο και ιδιαίτερα σημαντικές.

 

H @rchive&connect είναι η εφαρμογή ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και αποστολής παραστατικών της CPI. Για τα βασικά πλεονεκτήματα της λύσης στο δίκτυο μεταπωλητών, αλλά και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα, μιλήσαμε με τον Παναγιώτη Μυλωνά, business development manager της CPI AE.

 

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πλέον καινοτόμα trends της εποχή μας: Το Smart Home προσφέρει ευρεία ποικιλία εφαρμογών που στοχεύουν στη διαχείριση οικιακών συσκευών, στην ψυχαγωγία και στην ασφάλεια. Η ανάπτυξη της αγοράς του Smart Home αναμένεται να εκτιναχθεί στα επόμενα χρόνια, αγγίζοντας το εντυπωσιακό νούμερο των 59 δις δολαρίων ως το 2020. Όλα αυτά, προφανώς, συνεπάγονται μια μεγάλη ευκαιρία για το κανάλι, προσφέροντας στους συνεργάτες ένα ευρύ πεδίο δραστηριοποίησης.

 

Προσπαθεί απλά να μαθαίνει από τις λάθος κινήσεις του, δηλώνει στη στήλη channel manager ο Σταύρος Δασκαλάκης, διευθυντής δικτύου διανομής & λύσεων Ν.Ε της CPI Α.Ε.

 

Οι κεραίες μας είναι πάντα σε λειτουργία και έτσι δεν παραλείψαμε τις νεότερες εξελίξεις από την εγχώρια και διεθνή αγορά τεχνολογίας.

 

Το παρακάτω link θα σας αποκαλύψει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα.

 

Καλή σας ανάγνωση.

 

Tech Channel Partner 36

Σχετικά άρθρα

Δύσκολη η μετάβαση στην εποχή των Big Data για τις επιχειρήσεις

Kitriniaris

H διαδικτυωμένη κοινωνία περνά μέσα από το τηλεοπτικό περιεχόμενο

Kitriniaris

O όμιλος Notos Com επιλέγει λύσεις της Retail Link

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα