12.8 C
Athens
17/04/2021
Biztech

Tech Channel Partner: Το τεύχος 32 είναι εδώ!

Χρονολογικά τα ERP συστήματα μπορεί να υπάρχουν στην διεθνή επιχειρηματική αγορά εδώ και αρκετά χρόνια, ου μην και δύο δεκαετίες, εντούτοις όμως μόλις τελευταία οι κατασκευαστές τους σε μια προσπάθεια να «αποκρυπτογραφήσουν» με μεστό όσο και αποδοτικό τρόπο τα… θέλω της αγοράς, δείχνουν να αντιλαμβάνονται πως έφτασε η ώρα για την πραγματοποίηση σειράς αλλαγών. Αν όχι πλήρης μετασχηματισμός τους, τουλάχιστον ανανέωσή και εμπλουτισμός τους σε σημαντικό βαθμό με χαρακτηριστικά και λειτουργίες τα οποία σήμερα αποτελούν το Α και το Ω του σύγχρονου επιχειρείν: Cloud, mobility, ασφάλεια, analytics κ.ά. Στο 32ο Τεύχος του Tech Channel Partner αναλύουμε αυτές τις αλλαγές αλλά και βλέπουμε πως τα μέλη του ΙΤ Καναλιού, θα επωφεληθούν από αυτές.

 

Ακόμη γνωρίζουμε την προηγμένη εμπειρία χρήσης και μια πλήρη σειρά λύσεων δικτυακής αποθήκευσης, που εξασφαλίζουν τα συστήματα NAS της ASUSTOR Inc.

 

Επίσης μαθαίνουμε πως η Blue Soft & IT, της οποίας ηγείται ο Γρηγόρης Ιωαννίδης, σχεδιάζει να αποκτήσει δυναμική παρουσία στην εγχώρια αγορά του security, ως Country Partner της BitDefender

 

Αλλά και ρίχνουμε μια ματιά στις πρωτοποριακές λειτουργίες και την ξεχωριστή εμφάνιση που δείχνουν οι κατασκευάστριες εταιρείες smartphones για να… κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χρηστών.

 

Στο 32ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

 

Σχεδιασμένος για ομάδες εργασίας που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με την ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας και αναλώσιμων, ο WF-M5690 αποτελεί τη νέα πρόταση της Epson για ποικίλα επιχειρηματικά περιβάλλοντα: από μικρά γραφεία μέχρι και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.

 

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές hardware φαίνεται πως βρήκαν τον τρόπο να προσφέρουν τα απαιτούμενα building blocks που μέχρι σήμερα έλειπαν προκειμένου οι εφαρμογές βάσεων δεδομένων, τα ERP συστήματα και τα analytics να «τρέχουν» ταχύτερα στα data centers. Πως; Χάρη στους νέους επεξεργαστές Xeon E7 v3 της Intel!

 

Μέχρι σήμερα η προσπάθεια των περισσοτέρων εταιρειών πληροφορικής (hardware και software) στην ελληνική αγορά ήταν η δημιουργία ενός μεγάλου και παραγωγικού δικτύου μεταπωλητών λιανικής και Β2Β. Πως έχει εξελιχθεί αυτή η προσπάθεια και ποιο φαίνεται να είναι το μέλλον;

 

Πρόσφατα, βρέθηκε στην Ελλάδα ο Jukka Puputti, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων της F-Secure για την περιοχή στην οποία ανήκει και η χώρα μας, οπότε δεν χάσαμε την ευκαιρία να τον δούμε από κοντά και να συζητήσουμε για την Inter Engineering (εκπρόσωπο της F-Secure) και την αγοράς μας.

 

Με πάνω από δύο δεκαετίες στην αγορά και 100 εκατομμύρια πωλήσεις, τα ThinkPad της Lenovo αποτελούν τη «ζωντανή» ιστορία των laptops. Μια ιστορία που συνεχίζει να γράφεται με «χρυσά» γράμματα!

 

Η δημιουργική πλευρά της δουλειάς του «εξιτάρει» ακόμη και σήμερα τον Αθανάσιο Αλεκιζόγλου, γενικός διευθυντή στην Qualisys Software, όπως μας λέει ο ίδιος στη στήλη channel manager.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα νέα από την ελληνική και παγκόσμια αγορά.

 

Κάντε κλικ στο αρχείο που ακολουθεί και… καλή σας ανάγνωση!

Tech Channel Partner 32

Σχετικά άρθρα

Cloud και φορητές συσκευές πρωταγωνιστές του 2013, κατά την LG

Kitriniaris

Αυτοματοποιημένο workflow με το Therefore της Canon

Giorgos Athanassiadis

Adacom: Στόχος η προστασία επιχειρηματικών δεδομένων

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα