13.7 C
Athens
17/04/2021
Biztech

“Φρέσκο” Tech Channel Partner, τεύχος 33

Η τεχνολογία του enterprise mobility ολοένα και περισσότερο αποκτά μεγαλύτερη σημασία στην καθημερινότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων, καθώς έχει καταφέρει να μεταβάλλει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται οι κανόνες του επιχειρείν. Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί, λοιπόν, το γεγονός ότι οι λόγοι για τους οποίους μια επιχείρηση αξιοποιεί ενεργά mobile ενέργειες και στρατηγικές, είναι για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των υπαλλήλων της στο πεδίο της αγοράς, με τον ταυτόχρονο περιορισμό του λειτουργικού κόστους και την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες, όπως αποκαλύπτουμε στο 33ο Τεύχος του Tech Channel Partner.

 

Επίσης γνωρίζουμε την ευρεία γκάμα συσκευών ικανών να υλοποιήσουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα δικτυακής αποθήκευσης, που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη, τις οποίες έχουν αναπτύξει η Western Digital, Synology και Asustor.

 

Ακούμε τις αισιόδοξες προβλέψεις για την αύξηση του κύκλου εργασιών αλλά και της κερδοφορίας, με σημαντική ενίσχυση του ρόλου του own-brand Vero μέσω νέων, ακόμη πιο ποιοτικών offerings σε μια σειρά από προϊοντικούς τομείς, που διαβλέπει ο Αλέξης Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Oktabit.

 

Στο 33ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

 

Η… πλημμύρα των δεδομένων με τις οποίες κατακλύζονται οι επιχειρήσεις σήμερα είναι κάτι παραπάνω από αδιαμφισβήτητη, ενώ η συγκεκριμένη κατάσταση αναμένεται να συνεχίσει να κινείται σε ανοδική τροχιά στο κοντινό μέλλον. Έφτασε η ώρα του επικεφαλής διαχείρισης δεδομένων; Αναλύει ο Παναγιώτης Κωστάκος, marketing manager της SoftOne Technologies.

 

Ο Κώστας Καρβέλας Sales Engineer Sr. Manager Blue Soft & IT, περιγράφεις πως συνδυάζονται η ασφάλεια στο cloud, με ξεκάθαρες χρεώσεις.

 

Το ενδιαφέρον της για διεύρυνση του καναλιού των μεταπωλητών σε μια σειρά από νέους τομείς, όπως είναι λ.χ. η μόδα, τα φωτογραφεία, το λιανεμπόριο, οι αίθουσες εκδηλώσεων σε ξενοδοχεία, μουσεία και συνεδριακά κέντρα, η εκπαίδευση και οι μικρού μεγέθους εξαγωγικές εταιρείες own-label προϊόντων, εκφράζει η Μαρία Μάσσιου, επικεφαλής του ελληνικού γραφείου της Epson.

 

Αναγνωρίζοντας πως το ταλέντο, οι ικανότητες και η γνώση βρίσκεται παντού και αποδεικνύοντας στην πράξη την ευαισθησία και την πρωτοπορία της, η Intel προχώρησε στη δημιουργία ενός εξειδικευμένου επενδυτικού fund με… προίκα 125 εκατομμύρια δολάρια που απευθύνεται σε γυναίκες και άτομα που ανήκουν σε μειονότητες που υποεκπροσωπούνται.

 

Έμφαση στην παροχή υπηρεσιών και στις end-to-end λύσεις με χαμηλό συνολικό κόστος κτήσης (Total Cost of Ownership – TCO), παρέχοντας σαφή οφέλη για τον πελάτη, αλλά και για τους ίδιους, εμπιστευόμενοι τα εκτυπωτικά συστήματα της Samsung, καλεί τα μέλη του ΙΤ Καναλιού η Γιώτα Κασκαμπά, Samsung Printing Product Manager στην ACTIVE Computer Systems S.A.

 

Πριν από περίπου 1,5 χρόνο, η Lenovo είχε ανακοινώσει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την IBM, ώστε να αποκτήσει το τμήμα των x86 servers της τελευταίας. Λίγους μήνες αργότερα, η συμφωνία ολοκληρώθηκε και σήμερα, η Lenovo είναι πραγματικά πανίσχυρη στην αγορά του επιχειρηματικού στίβου, ανεβάζοντας τον πήχυ του ανταγωνισμού και προσφέροντας μία εξαιρετική ευκαιρία στο κανάλι.

 

Ευκαιρίες για τους συνεργάτες στην Ελλάδα στους τομείς του τουρισμού, των logistics, του λιανεμπορίου, των τροφίμων και των ποτών, καθώς επίσης και στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες «διαβλέπει» ο Sebastian Vitzthum, Director MEE, EMEA of Business Network Group, SAP. Ο κ. Vitzthum αποτέλεσε βασικό ομιλητή στο SAP Forum Athens 2015 και το Tech Channel Partner είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του.

 

Ο Πέτρος Κοντζίνος, γενικός διευθυντής της devolo Hellas μας λέει ότι η διαρκής καθημερινή εξέλιξη αποτελεί το κύριο ζητούμενο, στα πλαίσια της στήλης Channel Manager.

 

Και ….bonus o Κιτρινιάρης, που μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει σε μεγάλα κέφια.

 

Κάντε κλικ στο αρχείο που ακολουθεί και… καλή σας ανάγνωση!

Tech Channel Partner 33

Σχετικά άρθρα

CoPilot: Μας πάει παντού και μάλιστα δωρεάν

Kitriniaris

Gartner: Στους visionaries του Magic Quadrant η Bitdefender

Channel-Manager

Παγκόσμια έρευνα: Μικρό το ποσοστό συμμόρφωσης με τον GDPR

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα