8.8 C
Athens
02/03/2021
Biztech

TCP 89: Monitors για επαγγελματίες

Κατά τη διάρκεια του lockdown, οι οθόνες αναδείχθηκαν σε ένα από τα κορυφαία περιφερειακά, καθώς τα οικιακά monitors δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες της εξ αποστάσεως εργασίας, η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον, έστω και ως υβριδική μορφή.


FOCUS ON

Business monitors

Η αγορά των επαγγελματικών οθονών έχει ωριμάσει καθώς οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται ότι η οθόνη δεν είναι άλλο ένα περιφερειακό, αλλά ένα σημαντικό εργαλείο παραγωγικότητας. Οι κατασκευαστές από την πλευρά τους προσφέρουν μια τεράστια γκάμα μοντέλων που καλύπτουν κάθε ανάγκη, κλάδο ή εφαρμογή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

HP Amplify Partner Program

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το νέο πρόγραμμα HP Amplify, στοχεύει να ενισχύσει το κανάλι των συνεργατών με όλες τις δυνατότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να ηγηθούν στον δρόμο της ανάπτυξης στη νέα ψηφιακή εποχή.

ΑΝΑΛΥΣΗ

IFA 2020: Σε φυσική μορφή, αλλά κλειστή για το κοινό η έκθεση φέτος

Όπως ανακοίνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, που αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου η φετινή έκθεση IFA 2020 θα διεξαχθεί από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου και θα εμπίπτει στους περιορισμούς, που επιβλήθηκαν από την πανδημία COVID-19, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

ΑΝΑΛΥΣΗ

MDR: Η επόμενη γενιά διαχειριζόμενων υπηρεσιών ασφαλείας

Η προστασία μιας επιχείρησης από κυβερνοεπιθέσεις παραμένει μια τεράστια πρόκληση καθώς οι τακτικές και οι ικανότητες των χάκερς γίνονται πιο στοχευμένες και εξελιγμένες. Καθώς λοιπόν οι επιχειρήσεις αγωνίζονται για να βελτιώσουν το επίπεδο ωριμότητας, η διαχειριζόμενη ανίχνευση και ανταπόκριση (managed detection and response – MDR) έχει αναδειχθεί ως μια από τις τελευταίες λέξεις-κλειδιά στο χώρο της κυβερνοασφάλειας.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Ανοδική η αγορά υπολογιστών εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας

Η αγορά των υπολογιστών που περιλαμβάνει desktops, laptops και workstations συνεχίζει την ανοδική της πορεία εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που συνοδεύει την πανδημία του COVID-19.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Απαραίτητη η τεχνολογία στον μετα-COVID εργασιακό χώρο λέει η IDC

Η νέα κανονικότητα η οποία θα σηματοδοτεί ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας θα απαιτήσει από όλες τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν λύσεις τεχνολογίας προκειμένου να διασφαλίσουν αφενός την υγεία των εργαζομένων στο γραφείο και αφετέρου να προσφέρουν ασφαλή εξ αποστάσεως εργασία.

REVIEWS

Dell Lattitude 9510: Dell with an (L)Attitude

Philips Brilliance 329P9H: Εξαιρετική ποιότητα, 4Κ ανάλυση και USB-C


Στο τεύχος 89 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

Γνήσια αναλώσιμα. Η 1η πανελλήνια έρευνα αποκαλύπτει

Channel-Manager

Καταιγισμός παρουσιάσεων από την Nokia

Kitriniaris

CRM από την Data Communication για την ICAP

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα