6.8 C
Athens
03/03/2021
Biztech

Τα νέα appliances της Check Point προστατεύουν τις SMBs από κυβερνοεπιθέσεις

Η Check Point Software Technologies ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της πλήρους σειράς gateways ασφαλείας Quantum Spark για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Απαρτιζόμενη από έξι gateways, η σειρά  Quantum Spark θέτει νέα πρότυπα προστασίας από τις πιο προηγμένες κυβερνοεπιθέσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας απαράμιλλη ευκολία ανάπτυξης και διαχείρισης και παρέχει βέλτιστη ασφάλεια χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες δεξιότητες.

Το 2020 Verizon Data Breach Investigations Report έδειξε ότι το 28%  των θυμάτων παραβίασης ήταν μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με το 54% των επιθέσεων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να είναι επιτυχημένες, σε σύγκριση με το ποσοστό επιτυχίας 7% σε μεγαλύτερες εταιρείες. Το 62% των ΜΜΕ δηλώνουν ότι δεν έχουν τις δεξιότητες να αντιμετωπίσουν θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Με το FBI να δηλώνει ότι οι αναφορές για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο έχουν τετραπλασιαστεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται επειγόντως ολοκληρωμένη και αυτοματοποιημένη ασφάλεια για να αποτρέψουν κυβερνοεπιθέσεις που μπορούν να βλάψουν την επιχείρησή τους.

«Οι απειλές στην ασφάλεια αυξάνονται σε συχνότητα και πολυπλοκότητα, αλλά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν την εξειδίκευση, το ανθρώπινο δυναμικό και τον IT προϋπολογισμό για να τις αντιμετωπίσουν επαρκώς. Χρειάζονται λύσεις ασφαλείας που εξελίσσονται παράλληλα με τις απειλές, είναι εύχρηστες και συνδυάζουν επικοινωνίες και ασφάλεια», δήλωσε ο Chris Rodriguez, διευθυντής έρευνας για την ασφάλεια δικτύων της IDC, «Η οικογένεια Quantum Spark – η επόμενη γενιά firewall – της Check Point είναι ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία των ΜΜΕ από τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας, εύκολη στη διαχείρισή της  από το cloud ή εν κινήσει με μια εφαρμογή για κινητά και παρέχει βελτιστοποιημένη σύνδεση στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων ασύρματων δικτύων Wi-Fi, fiber, GbE, VDSL και 4G LTE σε μια ‘all in one’  λύση. Η Quantum Spark είναι διαθέσιμη από εταιρείες παρόχους υπηρεσιών με μηνιαία συνδρομή, ώστε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να είναι ασφαλείς ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό τους».

Η σειρά τεσσάρων μοντέλων της Check Point Quantum Spark  Gateways 1500 επεκτείνεται τώρα με δύο νέα, το 1600 και το 1800. Η πλήρης σειρά των gateways επιτρέπει την υποστήριξη των επιχειρήσεων που κυμαίνονται από έναν υπάλληλο έως και 500.

Οι χρήστες του Quantum Spark  Gateway επωφελούνται από:

  • Υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας με αυτοματοποιημένη πρόληψη απειλών: Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν το βραβευμένο SandBlast Zero-Day Protection του Check Point με έως και 2Gb απόδοσης πρόληψης απειλών και πάνω από 60 υπηρεσίες ασφαλείας που επικεντρώνονται στην πρόληψη.
  • Αυτόματη ρύθμιση σε 60 δευτερόλεπτα: Όλα τα μοντέλα διαθέτουν παροχή μηδενικής αφής, πράγμα που σημαίνει ότι παρέχουν πλήρη προστασία μέσα σε ένα λεπτό.
  • Ευέλικτη συνδεσιμότητα: Τα Quantum Spark Gateways περιλαμβάνουν Gigabit Ethernet, Wi-Fi και ενσωματωμένα κυψελοειδή μόντεμ LTE, προσφέροντας στους χρήστες ευρύτερο φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας. Τα Gateways Quantum Spark υποστηρίζουν επίσης πολλαπλούς παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και δρομολόγηση βάσει απόδοσης, παρέχοντας το καλύτερο εύρος ζώνης και ποιότητα υπηρεσίας για εφαρμογές.
  • Εύκολη διαχείριση: Η εφαρμογή WatchTower της Check Point για κινητά επιτρέπει στο προσωπικό να παρακολουθεί την κατάσταση ασφάλειας του και να μετριάζει γρήγορα τυχόν απειλές απευθείας από την κινητή συσκευή. Την ασφάλεια μπορεί επίσης να διαχειριστεί από οποιοδήποτε bowser, χρησιμοποιώντας ένα cloud-based portal με intuitive web UI.
  • Πλήρης προστασία για απομακρυσμένους υπαλλήλους και εφαρμογές cloud: Εκτός από την προστασία δικτύου που παρέχει η σειρά Quantum Spark, οι επιχειρήσεις μπορούν να προστατεύσουν όλους τους φορητούς και  σταθερούς υπολογιστές από απειλές όπως κακόβουλο λογισμικό, ransomware και phishing με endpoint protection της Check Point και να προσφέρει ασφάλεια στα smartphone των υπαλλήλων με το Check Point mobile protection. Τα email και τα έγγραφα μπορούν να προστατευτούν με τη λύση Check Point email security.

«Tα gateways Quantum Spark της Check Point κάνουν απλώς τη δουλειά τους να προστατεύουν αυτόματα από όλους τους τύπους απειλών, χωρίς να χρειάζεται προσοχή από τη διαχείριση ή μη αυτόματες ενημερώσεις. Αυτό μας καθησυχάζει και μας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στην επιχείρησή μας», δήλωσε ο Trevor Rowley, διευθύνων σύμβουλος, Optix Business Management Software

«Οι μικρές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τους ίδιους τύπους προηγμένων, κρυφών απειλών στον κυβερνοχώρο με τις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις συχνά δεν έχουν τους πόρους ή τη γνώση ασφάλειας για να προστατευθούν πλήρως από τις σημερινές προηγμένες απειλές στον κυβερνοχώρο», δήλωσε ο Itai Greenberg, VP of Product Management στην Check Point Software Technologies. «Τα νέα gateways Quantum Spark ™ παρέχουν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις την πιο προηγμένη προστασία για τα δίκτυα και τις συσκευές των υπαλλήλων τους, οπότε επωφελούνται από αυτοματοποιημένη ασφάλεια εταιρικού επιπέδου, καθώς και εύκολη διαχείριση».

Σχετικά άρθρα

Η Dell Technologies, πρώτη σε server και storage στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Στα $620 δις το enterprise software για το 2015

Kitriniaris

Ευρωπαϊκό έργο για την προώθηση του cloud computing ανοικτού κώδικα

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα