Συνεργασια UniCredit και Mellon στην Ουκρανια

Ο όμιλος εταιρειών Mellon ανακοίνωσε ότι η θυγατρική του χρηματοπιστωτικού ομίλου της UniCredit στην Ουκρανία, PJSC «Ukrsotsbank», επέλεξε την Mellon Ukraine και τη λύση λογισμικού Integrated Currency Manager της Fiserv για να βελτιστοποιήσει τα επίπεδα του χρηματικού αποθέματος στο δίκτυό της αλλά και να μειώσει το κόστος διακίνησής του από και προς καταστήματα και ΑΤΜ.

To Fiserv Integrated Currency Manager είναι μία web-based λύση βελτιστοποίησης της διαχείρισης χρηματικού αποθέματος, το οποίο αυτοματοποιεί και παράγει ακριβείς προβλέψεις για ανάγκες σε μετρητά για πολλαπλά σημεία συναλλαγής, όπως ATMs, APS, καταστήματα, χρηματοκιβώτια και προμηθευτές. Συνδυάζει σύνθετα μοντέλα προβλέψεων με ιστορικές τάσεις για την αποφυγή εξάντλησης του χρηματικού και τη μείωση κοστοβόρων έκτακτων ανεφοδιασμών των σημείων συναλλαγής. Επίσης, βοηθά να οργανώνεται αποτελεσματικότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια η διαδικασία μεταφοράς χρημάτων. Μέσω έγκυρων προβλέψεων, η λύση ελαχιστοποιεί το πλεονάζον χρηματικό, αυξάνει τη διαθεσιμότητα των κεφαλαίων για την πραγματοποίηση επενδύσεων και διασφαλίζει ότι τα σημεία ανάληψης μετρητών παραμένουν επαρκώς εφοδιασμένα.

Η συνεργασία αυτή στηρίζεται στην εξειδίκευση που διαθέτει η Mellon για τις λύσεις της Fiserv στην περιοχή. Πέρυσι, η Mellon ανακοίνωσε την συνεργασία της με την First Ukrainian International Bank (FUIB) για τη διαχείριση του χρηματικού σε όλο το δίκτυo της τράπεζας.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.