Συνεργασια SingularLogic με Google

H SingularLogic ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Google, στο πλαίσιο της οποίας, δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του website τους, άμεσα και απλά, μέσω της υπηρεσίας Google AdWords. 

Ειδικότερα, η SingularLogic προσφέρει σε όλους τους υπάρχοντες αλλά και νέους πελάτες της, μια προσφορά γνωριμίας για το Google AdWords, αξίας 75 ευρώ (“δίνετε 25 ευρώ, παίρνετε 100 ευρώ”), για να ξεκινήσουν να διαφημίζουν την επιχείρησή τους online. Με την αξιοποίηση της προσφοράς γνωριμίας για το Google AdWords, χιλιάδες πελάτες της SingularLogic μπορούν να αναπτυχθούν μέσω του διαδικτύου και να διαφημιστούν σε ένα κοινό που δείχνει ήδη ενδιαφέρον για την επιχείρησή τους.

Το Google AdWords είναι μία διαδικτυακή διαφημιστική πλατφόρμα, σχεδιασμένη για να βοηθάει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο για να προσελκύσουν νέους πελάτες, δείχνοντας σχετικές διαφημίσεις όταν οι χρήστες αναζητούν συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Το AdWords είναι ένας αποδοτικός και οικονομικός τρόπος διαφήμισης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις για να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Χρησιμοποιώντας το μοντέλο του “κόστους ανά κλικ” (CPC), οι επιχειρήσεις επιλέγουν λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτά που προσφέρουν, και πληρώνουν μόνο όταν ένας χρήστης ενδιαφερθεί και κάνει κλικ στην διαφήμιση τους. Οι εξελιγμένοι τρόποι στόχευσης, οι παραμετροποιήσιμες διαφημίσεις και οι αναλυτικές αναφορές επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να αξιολογήσουν τα πλεονεκτήματα και την απόδοση των διαφημίσεών τους.