Συνεργασια QlikView-Ergologic

H QlikView Hellas, αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο του λογισμικού QlikView, ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία Ergologic, η οποία διατηρεί στο πελατολόγιό της, ισχυρά ονόματα από όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς.

O Κώστας Παπαδόπουλος, CEO της Ergologic δήλωσε “Προσβλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία στην συνεργασία μας με την QlikView, αφού αξιολογούμε την πλατφόρμα εφαρμογών της ως την πλέον ευέλικτη και κατάλληλη για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες εταιρικής πληροφόρησης. Μέσω του QlikView, ετοιμάζουμε καινοτόμες και υψηλού επιπέδου λύσεις, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία από το εξαιρετικά απαιτητικό πελατολόγιο μας».

Από την πλευρά της QlikView Hellas, o Θεόδωρος Καπέλιος, Country Manager δήλωσε “Η QlikView Hellas έχει κερδίσει μία θέση μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς χάρη στην αποτελεσματικότητα του λογισμικού που διαθέτει αλλά και τους συνεργάτες μας. Καλωσορίζω την Ergologic στην οικογένεια του QlikView και είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας “.