Εξυπνο storage για πιο αποδοτικο IT – Κατεβαστε τα Whitepapers

Η επιχείρησή σας “πνίγεται” από δεδομένα, το virtualization βρίσκεται παντού γύρω σας περιπλέκοντας τα πράγματα, και τα συστήματα storage χρειάζονται επιτέλους ένα “άλμα” για να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες ανάγκες του ΙΤ. Η ιδανική λύση storage (με τη δύναμη των επεξεργαστών Intel® Xeon®) θα πρέπει πλέον να είναι:
Πιο οικονομική
Πιο αποδοτική
Πιο απλή στη διαχείριση
Πιο ευέλικτη
Με μια κουβέντα: Καλύτερη!

Κατεβάστε τα Whitepapers και δείτε πως μπορείτε να επιτύχετε πιο αποδοτικά τμήματα ΙΤ μέσω έξυπνων λύσεων storage, αλλά και πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το virtualization με τη βοήθεια του σύγχρονου storage.

Για τον κόπο σας, θα χαρίσουμε 1 tablet HP Slate 7 σε έναν τυχερό!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί ή απλά επιβεβαιώστε τα εφόσον είναι ήδη συμπληρωμένα.
Σημείωση: Εάν η φόρμα δεν έχει εμφανιστεί, παρακαλούμε περιμένετε για μερικά δευτερόλεπτα.

var iframesrc = ‘http://creator.zoho.com/channel_partner/copy-of-channel-partner-subscription-form/form-perma/IT_Whitepapers/JSK2T0gnRXPb1Os03wCO81duzjtHuFrA97KJ6xHkjNWzVxj83eqhPNCxt0QZjGRxQOQsYES7bT09wZ2GF874g45PqxZEEgCrnQv7/&WPEmail=’;

var befHash = window.location.search; // This will return URL params in the current page (test.html)
var urlParams = (befHash.indexOf(“?”)!= -1) ? befHash.substring(befHash.indexOf(“?”)+1)+”” : “”; // to get the arguments
var objFrame=document.getElementById(“zoho-Student_Web”);
objFrame.src = iframesrc + urlParams;