Στην Globalsat η διανομη αξεσουαρ στα καταστηματα Vodafone

Την υποστήριξη των καταστημάτων Vodafone όσον αφορά στην διανομή και πώληση αξεσουάρ αναλαμβάνει η εταιρεία Globalsat. Σύμφωνα με πληροφορίες του Biztech, η Globalsat θα είναι στο εξής υπεύθυνη για την προμήθεια των αξεσουάρ που θα πωλούνται από τα καταστήματα Vodafone όπως και τη διανομή τους, αναλαμβάνοντας, όπως είναι προφανές, και όλο το κομμάτι των logistics που σχετίζονται με τα αξεσουάρ.

Πρακτικά, οι προμηθευτές θα απευθύνονται πλέον στην Globalsat, η οποία θα κάνει τις δικές της προτάσεις προς τη Vodafone Ελλάδος, με την τελευταία να είναι αυτή που θα κάνει τις τελικές επιλογές όσον αφορά τη γκάμα των αξεσουάρ που θα διατίθενται μέσα από τα σημεία πώλησης της αλυσίδας της. Σημειωτέον πως η Globalsat θα πληρώνεται από τους franchisees μόνο για τα προϊόντα που θα πωλούνται και όχι για το σύνολο της παραγγελίας.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η Globalsat επελέγη μετά από μία διεθνή διαγωνιστική διαδικασία που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το νέο μοντέλο διανομής. Αντίστοιχα μοντέλα διανομής έχουν υλοποιήσει οι περισσότερες από τις θυγατρικές της Vodafone στην Ευρώπη.

Δημήτρης Μαλλάς

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.