Στα Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα το νεο πεδιο δρασης της Hotech

Με την εξωστρέφεια προς χώρες όπου ο τεχνολογικός τομέας σημειώνει ισχυρή ανάπτυξη να αποτελεί ζητούμενο για πολλές εταιρείες, η Hotech ανακοίνωσε το άνοιγμά της στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου η ελληνική εταιρεία θα αναπτύξει λύσεις και προϊόντα βασισμένα στην τεχνολογία NFC. Η εν λόγω τεχνολογία σημειώνει αξιοσημείωτη διείσδυση σε ολοένα και περισσότερες χώρες, ενώ οι προβλέψεις αναφέρουν πως στα αμέσως επόμενα χρόνια θα καταστεί καθεστώς σε ένα μεγάλο εύρος καθημερινών συναλλαγών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Hotech, επιχειρεί να  προωθήσει τις λύσεις λογισμικού που έχει αναπτύξει, διοργανώνοντας στο Ντουμπάι, σε συνεργασία με τοπικό εταίρο, διημερίδα παρουσίασης των δυνατοτήτων που παρέχει η χρήση της τεχνολογίας NFC.

Η  Hotech έχει ήδη ξεκινήσει κύκλο σχετικών επαφών, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στην διημερίδα που θα λάβει  χώρα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, τριάντα και πλέον εταιρειών από τους κλάδους ασφαλείας, εκπαίδευσης, διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων, εμπορίου με έμφαση στα εμπορικά κέντρα, κατασκευών και παροχής υπηρεσιών.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.