Σημαντικη συνεργασια για την Byte, με φοντο τις λυσεις της ΙΒΜ

Σε αποκλειστική συνεργασία του εκπαιδευτικού κέντρου της στην Ελλάδα με την Global Knowledge, προχωρά η Byte Computer, συνεργασία η οποία αφορά την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων σε όλη τη γκάμα προϊόντων της ΙΒΜ. Με αυτή τη συνεργασία, η Byte Computer ως Authorized Silver Learning Provider, διαθέτει πλέον το μοναδικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Παροχής Πιστοποιημένων Υπηρεσιών Εκπαίδευσης σε λογισμικό, εφαρμογές και συστήματα της ΙΒΜ στην Ελλάδα.

Η πολυεθνική Global Knowledge είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τέσσερις εταιρείες παγκοσμίως που έχουν αναλάβει την υποστήριξη για την εκπαίδευση μηχανικών ΗΥ και στελεχών επιχειρήσεων σε όλη τη γκάμα προϊόντων της ΙΒΜ, οδηγώντας τους στις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι να δώσει την ευκαιρία σε στελέχη της ελληνικής αγοράς ΙΤ να ξεχωρίσουν στον τομέα τους, αποκτώντας γνώσεις υψηλού επιπέδου και δεξιότητες διεθνών προδιαγραφών που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν ανταγωνιστικά στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της εγχώριας αγοράς.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.