20.6 C
Athens
19/04/2021
Biztech

SE Innovation Summit 2020 & νέο πρόγραμμα συνεργατών

Στις 8 Οκτωβρίου, η Schneider Electric ξεκίνησε τις εργασίες του Innovation Summit World Tour 2020. Φέτος, το Summit θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα περιλαμβάνει μια σειρά εικονικών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν έως τις 26 Νοεμβρίου, συνδέοντας τους ειδικούς του κλάδου με τους συνεργάτες και τους πελάτες παγκοσμίως δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις πιο πρόσφατες ψηφιακές λύσεις για ένα πιο σταθερό και βιώσιμο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό Innovation Summit World Tour πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά και για πρώτη φορά μέσω Internet και θα περιλαμβάνει δέκα περιφερειακά και διαδραστικά events. Αυτά θα δώσουν στους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα σχετικά με τον κρίσιμο ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν η ηλεκτροδότηση, η ψηφιοποίηση, η καινοτομία, η διαχείριση της ενέργειας και ο βιομηχανικός αυτοματισμός κατά τη μετάβαση προς έναν κόσμο με χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα για τον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής.

Στο εικονικό keynote του, ο Jean-Pascal Tricoire, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Schneider Electric, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και να επανατοποθετηθούν για να αντιμετωπίσουν την αναταραχή που προκλήθηκε τόσο από την κλιματική κρίση όσο και από την παγκόσμια πανδημία που πλήττει τον πλανήτη το 2020. «Μέσα σε λίγους μήνες, σε ολόκληρο τον κόσμο η ζωή μας έχει αλλάξει και η ψηφιακή τεχνολογία μας βοήθησε να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα. Οι ψηφιακές απομακρυσμένες λειτουργίες μπορούν να διατηρήσουν τη συνέχεια της επιχείρησης, να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα και να προσφέρουν πληροφορίες για καλύτερη πρόβλεψη και προσαρμογή με ευελιξία. Η ψηφιακή καινοτομία και η συνδεσιμότητα έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και ζούμε μαζί, θα αλλάξουν θετικά τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον και θα οδηγήσουν την οικονομική ανάκαμψη και τη βιωσιμότητα για όλους μας».

Jean-Pascal Tricoire, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Schneider Electric

Νέο πρόγραμμα συνεργατών mySchneider

Στο πλαίσιο του Innovation Summit World Tour 2020 η Schneider Electric ανακοίνωσε το νέο ψηφιακό οικοσύστημα mySchneider, σχεδιασμένο αποκλειστικά για συνεργάτες. Επιπλέον το πρόγραμμα mySchneider Panel Builders στοχεύει στην ενδυνάμωση των κατασκευαστών πάνελ για να αυξήσουν τα κέρδη και την ανάπτυξή τους, παραμένοντας μπροστά στον ανταγωνισμό.

Το πρόγραμμα θα παρέχει στους συνεργάτες:

Ένα καλύτερο ψηφιακό οικοσύστημα στην κατηγορία που επιτρέπει στους κατασκευαστές να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Παρέχοντας στην οικογένεια αποκλειστικών συνεργατών της Schneider Electric πρόσβαση σε μια σειρά επιχειρηματικών πληροφοριών και λύσεων, μπορεί να τους βοηθήσει να αποκτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες. Η πιο σημαντική παράμετρος αυτού του προγράμματος είναι το ότι οι συνεργάτες μετατρέπονται σε πάροχοι συνολικών λύσεων, φέρνοντας την δική τους τεχνογνωσία στις απαιτήσεις της αγοράς στα έργα που αναλαμβάνουν.

Το νέο πρόγραμμα συνεργατών ενδυναμώνει το κανάλι με αποκλειστικά εργαλεία για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Μια ευέλικτη και έξυπνη πλατφόρμα παρέχει στους συνεργάτες τις απαραίτητες δεξιότητες που χρειάζονται για να διατηρήσουν την επιχείρηση και τους υπαλλήλους τους πλήρως ενημερωμένους στην παγκόσμια αγορά, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων δεδομένων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την προετοιμασία για τη νέα κανονικότητα, τη διαχείριση έργων, τα προϊόντα με δυνατότητες IoT κ.ά.

Το πρόγραμμα προσφέρει τις πιο πρόσφατες και πιο σχετικές εξελίξεις στον κλάδο, τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε τοπικό επίπεδο, δίνοντας στους συνεργάτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στην εκτεταμένη βιομηχανική γνωσιακή βάση μέσω ενός πιστοποιημένου προγράμματος που επενδύει στον κύκλο ζωής ενός έργου.

Νέα προϊόντα και λύσεις

Στο πλαίσιο του Innovation Summit World Tour 2020, η Schneider – Electric ανακοίνωσε τα εξής:  

Μια νέα σειρά πινάκων χαμηλής τάσης PrismaSeT Active και τη νέα γενιά διακοπτών, ComPacT, που θα κυκλοφορήσουν το 2021, ξεκλειδώνοντας κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τον κίνδυνο πυρκαγιάς και τη διαθεσιμότητα ισχύος στα ηλεκτρικά συστήματα των κτιρίων. Η cloud συνδεσιμότητα του PrismaSeT Active επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν συνεχώς τη διανομή ισχύος και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σε περίπτωση επικίνδυνων απωλειών ενέργειας. Η νέα γενιά ComPacT μεταφέρει τη διαθεσιμότητα ισχύος στο επόμενο επίπεδο με σημαντικές εργονομικές βελτιώσεις, συνδεσιμότητα και αρθρωτά plug-and-play εξαρτήματα για την επέκταση προηγμένων δυνατοτήτων παρακολούθησης.

Τον καινοτόμο «πράσινο» διακόπτη, SM AirSeT, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν έξυπνο συνδυασμό τεχνολογίας αέρα και κενού αντί για SF6, ένα αέριο θερμοκηπίου που περιέχεται συνήθως σε ηλεκτρικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του δικτύου και των βιομηχανικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Η νέα τεχνολογία προσφέρει ένα τρόπο εξοικονόμησης εκατομμυρίων τόνων CO2 στα ενεργειακά δίκτυα. Η εκτεταμένη συνδεσιμότητα IoT ξεκλειδώνει επίσης τα οφέλη των δεδομένων και των analytics για τη διαχείριση και βελτιστοποίηση του δικτύου.

Μια νέα κατηγορία αυτοματισμού, το EcoStruxure Automation Expert, το πρώτο σύστημα βιομηχανικής αυτοματοποίησης που βασίζεται σε λογισμικό και δημιουργεί βελτιώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου λειτουργίας.

Το φετινό Summit περιλαμβάνει επίσης συνομιλίες υψηλού επιπέδου μεταξύ των κορυφαίων στελεχών της Schneider Electric και των ηγετών της κορυφαίας εταιρείας συμβούλων AECOM, της παγκόσμιας φαρμακευτικής εταιρείας GlaxoSmithKline, την πρωτοπόρο στον κατασκευαστικό κλάδο RIB Software και τον παγκόσμιο ηγέτη της μηχανικής και του βιομηχανικού λογισμικού AVEVA.

Ακόμα θα πραγματοποιηθούν διαδραστικές συζητήσεις με εκπροσώπους από: JPMorgan Chase & Co, McDonalds, Danone, JLL, Acciona, Enedis, Suez και Arup.

Οι συμμετέχοντες στο Summit θα μπορούν να επισκεφθούν το εικονικό κέντρο καινοτομίας της Schneider, όπου μπορούν να βιώσουν σε 3D τις τεχνολογικές καινοτομίες της εταιρείας και των συνεργατών της και να συνδεθούν ζωντανά με τα εργαστήρια, τους εκθεσιακούς χώρους και τις εγκαταστάσεις παραγωγής της Schneider σε όλο τον κόσμο, για να συνομιλήσουν με ειδικούς και να παρακολουθήσουν hands on επιδείξεις.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο: https://www.se.com/ww/en/about-us/events/innovation-summit-world-tour.jsp

Σχετικά άρθρα

Η Xerox ηγέτης στις Managed Print Services, σύμφωνα με την IDC

Kitriniaris

H Αθήνα επόμενος σταθμός του SAP Run Simple Tour

Channel-Manager

Η Cosmos εκσυγχρόνισε την οπτικοακουστική υποδομή της AbbVie

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα