12.5 C
Athens
08/03/2021
Biztech

Schneider Electric: Λύση στις προκλήσεις του edge computing

Η Schneider Electric παρουσίασε στην ελληνική αγορά το πρώτο EcoStruxure Micro Data Center C-Series 6U Wall Mount, το οποίο διαθέτει κομψό εργονομικό σχεδιασμό χαμηλού προφίλ, εξοικονομώντας 60% περισσότερο χώρο και επιτρέποντας ταυτόχρονα την τοποθέτηση μεγάλων edge servers.

Οι λύσεις EcoStruxure Data Center, η πιο πρόσφατη εξέλιξη των ολοκληρωμένων συστημάτων της Schneider Electric, συνδυάζουν την ισχύ, την ψύξη, τα ράφια και τη διαχείριση για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη κατανεμημένων δικτύων σε όλα τα περιβάλλοντα από μικρές εφαρμογές edge σε υπερσύγχρονα cloud data centers.

 

Τέσσερις γρήγορες, ευέλικτες, λύσεις που διαμορφώνονται εύκολα, είναι εξαιρετικά ασφαλείς και χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία διαχείρισης:

 

EcoStruxure Micro Data Center: S-Series; C-Series; R-Series

Αυτόνομο, ενιαίο περίβλημα, με λειτουργίες απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης, φυσικής ασφάλειας, UPS, διανομής ισχύος και συσκευών ψύξης για έναν γρήγορο και απλό τρόπο σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης λύσεων edge computing σε πολλά περιβάλλοντα που προσαρμόζεται εύκολα

 

EcoStruxure Row Data Center: S-Series; C-Series; R-Series

Οι προ-επεξεργασμένες λύσεις μονής σειράς για τον εκσυγχρονισμό της υποδομής ρυθμίζονται εύκολα και είναι κλιμακωτές, περιλαμβάνοντας ράφια, συστήματα ισχύος, ψύξης και διαχείρισης, και απομακρύνοντας το χρόνο και την πολυπλοκότητα από το σχεδιασμό έως την εγκατάσταση και τη λειτουργία σε πολλά περιβάλλοντα

 

EcoStruxure Pod Data Center: Pod

Τα καινοτόμα συστήματα pod που αξιοποιούν την πληροφορική σε κλίμακα προσφέρουν απλή ενσωμάτωση με μια ποικιλία ρυθμίσεων ψύξης και ισχύος, με αποτέλεσμα να παρέχουν απλοποιημένη διαδικασία σχεδιασμού και εγκατάστασης και μείωση κατά 15% του κόστους επένδυσης CapEx

 

EcoStruxure Modular Data Center: All-in-One; IT Hall; Power

Προκατασκευασμένες, δοκιμασμένες λύσεις, που παρέχονται ως λειτουργικά δομικά στοιχεία των power, IT, ή all-in-one data center, προσφέροντας ευέλικτη παράταξη και δυνατότητα ταχείας κλιμάκωσης της χωρητικότητας

 

 

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του Edge Computing

Για να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου, το σύνολο των εταιρειών ανεξαρτήτου μεγέθους υπόκεινται σε ψηφιακό μετασχηματισμό. Ως αποτέλεσμα, οι υποδομές ΙΤ τοποθετούνται πιο κοντά στο σημείο όπου δημιουργούνται και επεξεργάζονται τα δεδομένα – μια νέα τάση που ονομάζεται edge computing.

Το Edge computing φέρνει νέες προκλήσεις λόγω πολλών κατανεμημένων συστημάτων σε μέρη που δεν υπάρχει προσωπικό ΙΤ, θέτοντας νέες απαιτήσεις στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τη φυσική ασφάλεια, σε περιβάλλοντα που δεν είναι βελτιστοποιημένα για συστήματα πληροφορικής. Το 6U Wall Mount της Schneider Electric έχει σχεδιαστεί για edge computing περιβάλλοντα με μικρό χώρο. Επιτρέπει την υλοποίηση μεγάλων edge server, εξοπλισμό δικτύωσης, καθώς και την τοποθέτηση του UPS στον τοίχο με ασφάλεια, καταλαμβάνοντας μηδενικό χώρο στο πάτωμα και εξοικονομώντας έως και 60% περισσότερο χώρο απ’ ό,τι στην περίπτωση της περιφραγμένης τοποθέτησης στον τοίχο. Η Shock packaging συσκευασία δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες και τους integrators να προεγκαταστήσουν την τεχνολογία πληροφορικής για γρήγορες και τυποποιημένες εκροές, ενώ το ενσωματωμένο φίλτρο σκόνης και ο εξαερισμός του ανεμιστήρα το καθιστούν ιδανικό για ελαφριά βιομηχανικά περιβάλλοντα. Το 6U Wall Mount δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να υποστηρίζουν σημαντικές επιχειρησιακές λειτουργίες ακόμη και σε περιβάλλοντα που δεν πληρούν το σύνολο των αυστηρών προδιαγραφών.

 

Ο κ. Γιώργος Δριτσάνος, Secure Power VP SEE & IT director Greece, APC by Schneider Electric, δήλωσε σχετικά: «Η υιοθέτηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας κρίνεται αναγκαία για τη βιωσιμότητα και την απόδοση των επιχειρήσεων. Με τον μοναδικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του EcoStruxure Micro Data Center 6U Wall Mount, μπορούμε να ανταποκριθούμε στο μέγιστο βαθμό στις προκλήσεις του edge computing, κάνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό πραγματικότητα». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η Schneider Electric προσφέρει ολοκληρωμένες, τυποποιημένες λύσεις υποδομής πληροφορικής, όπως την EcoStruxure Data Center, συμπεριλαμβανομένου του EcoStruxure IT και της απομακρυσμένης παρακολούθησης και υπηρεσιών Asset Advisor 24/7,  που εξασφαλίζουν απλοποιημένη χρήση και ανθεκτικότητα στο cloud και το edge».

 

Device Security Vulnerability Assessment by Schneider Electric

Καθώς τα δίκτυα edge πολλαπλασιάζονται, οι επαγγελματίες του ΙΤ αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις σε σχέση με την ασφάλεια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το 61% των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων πλήττονται από κυβερνοεπιθέσεις ετησίως. Για το σκοπό αυτό η Schneider Electric παρουσίασε το νέο Device Security Vulnerability Assessment, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στο EcoStruxure IT Expert, το λογισμικό παρακολούθησης και διαχείρισης cloud, για τοπικό edge, διανεμημένο IT και data center. Η πιο πρόσφατη έκδοση περιλαμβάνει αξιολόγηση όλων των συνδεδεμένων συσκευών της Schneider Electric με μελλοντικές ενημερώσεις για την επέκταση των δυνατοτήτων του προμηθευτή.

Σχετικά άρθρα

Και η Sony ρίχνει άγκυρα στον Πειραιά

Kitriniaris

Hellenic Mobile Cluster: Συνεργασία επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων

Kitriniaris

Τη διανομή λύσεων της ITX Security ανέλαβε η Stark

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα