Samsung MX7 με Smart UX: Το A3 printing του μελλοντος τωρα!

Οι ανάγκες των επιχειρήσεων σε printing, scanning και copying αυξάνονται συνεχώς και ενώ κάποτε φάνταζε πολυτέλεια, πλέον το μέγεθος του A3 είναι μια αναγκαιότητα. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις επιθυμούν μια συσκευή που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας όλες τις ανάγκες για in-house εκτύπωσης των επαγγελματικών τους εγγράφων, φυλλαδίων, υλικών προώθησης κ.λπ. να ικανοποιεί τις ανάγκες αντιγραφής, αντικαθιστώντας το φωτοτυπικό, να προσφέρει ασφάλεια και βεβαίως να ακολουθεί όλες τις σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας, υποστηρίζοντας cloud, mobile printing, security κ.λπ.

 

Η Infinitum ως Gold Partner της HP στο κομμάτι του printing προτείνει τις πολυλειτουργικές laser συσκευές της σειράς Samsung MX 7 MultiXpress SL-X7500GX Color Laser Multifunction Printer και MultiXpress SL-K7500GX Laser Multifunction Printer. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι το τμήμα του business printing της Samsung έχει ενταχθεί πλέον στον στόλο της HP.

Πρόκειται για δύο A3 laser MFPs με τα ίδια χαρακτηριστικά και πολλές δυνατότητες επεκτάσεων διαχείρισης χαρτιού, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Η διαφορά τους έγκειται στην υποστήριξη χρώματος. Έτσι ο SL-X7500GX είναι έγχρωμος και ο SL-K7500GX ασπρόμαυρος. Και οι δύο συσκευές είναι 3-σε-1 (εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση), ενώ μπορούν να γίνουν και 4-σε-1 με την προσθήκη δυνατότητας faxing.

Προσφέρουν υψηλής απόδοσης, οικονομικά αποδοτικές λειτουργίες και ενσωματωμένη ασφάλεια, παρέχοντας χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για επιχειρήσεις που εξαρτώνται από εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

 

 

Εκτυπώνουν από παντού

Οι δύο συσκευές της Samsung υποστηρίζουν όλες τις πλατφόρμες mobile printing (Apple AirPrint, Mopria, Samsung Cloud Print, Google Cloud Print) μετατρέποντας ουσιαστικά το smartphone ή το tablet σε μια «επέκταση» του εκτυπωτή, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν όλες τις εργασίες από την οθόνη της φορητής συσκευής τους, είτε εντός, είτε εκτός της επιχείρησης.

Μάλιστα, χάρη στην προαιρετική δυνατότητα Wi-Fi Direct και NFC touch-to-print, δεν χρειάζεται καν να συνδεθεί κανείς στο εταιρικό δίκτυο για να εκτυπώσει από το κινητό του.

 

Με τη δύναμη του Android

Τα επαγγελματικά πολυλειτουργικά μηχανήματα της Samsung της σειράς MultiXpress και ProXpress, ενσωματώνουν την πλατφόρμα Smart UX, συνδυάζοντας μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής και λειτουργικότητα που θυμίζει tablet. Πρόκειται για μια έξυπνη και άκρως λειτουργική προσέγγιση της Samsung η οποία βασίζεται στη φιλοσοφία ότι ένα MFP δεν αποτελεί ένα περιφερειακό για υπολογιστή, αλλά για μια πλήρως αυτόνομη συσκευή. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να κάνει τα πάντα από την οθόνη του εκτυπωτή με τη βοήθεια των κατάλληλων apps. Μάλιστα, το Smart UX είναι ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Android, διαθέτοντας δεκάδες εξειδικευμένες εφαρμογές και widgets για απευθείας λήψη και εγκατάσταση στον εκτυπωτή εκτοξεύοντας την παραγωγικότητα. Επιπλέον, εκτός από τα apps της ίδιας της Samsung, υπάρχουν και πολλές τρίτες εφαρμογές που έχουν δημιουργήσει συνεργάτες, τόσο δωρεάν, όσο και εμπορικές.

Στο https://smartux.samsung.com, μπορεί κανείς να βρει apps που καλύπτουν τις ανάγκες του και αυτοματοποιούν μια σειρά από εργασίες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε apps για OCR και απευθείας αποθήκευση στο cloud, apps για pull printing, διαχείριση χρώματος, αλλά και apps που επιτρέπουν την απευθείας επεξεργασία των προς εκτύπωση εγγράφων στην οθόνη του εκτυπωτή.

 

Δείτε πώς λειτουργεί το Smart UX στο παρακάτω βίντεο:


Οι συσκευές Samsung MultiXpress SL-X7500GX και MultiXpress SL-K7500GX διαθέτουν οθόνη αφής 10,1 ιντσών ανάλυσης 960 x 600 dpi και λειτουργία περιστροφής κατά 90 μοίρες επιτρέποντας την εύκολη διαχείριση, ρύθμιση και εκτέλεση των apps του SmartUX. Μάλιστα ο διαχειριστής μπορεί να προσαρμόσει την εμφάνιση της οθόνης όπως επιθυμεί, εμφανίζοντας το λογότυπο της εταιρείας, ή τοποθετώντας χρήσιμα widgets, όπως για παράδειγμα το Toner Status, για ενημέρωση της στάθμης της μελάνης σε πραγματικό χρόνο.

 

Εάν λοιπόν ψάχνετε ένα μηχάνημα που θα αναλάβει εξολοκλήρου τις ανάγκες σας για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου τα Samsung MultiXpress SL-X7500GX και MultiXpress SL-K7500GX είναι οι απαραίτητοι βοηθοί σας. Διαθέτουν πανίσχυρο hardware για να βγάζουν εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες, είναι ταχύτατοι με 50ppm, προσφέρουν ποιότητα εκτύπωσης με ανάλυση 1,200 x 1,200 dpi και απευθύνονται σε επιχειρήσεις με μέγιστο μηνιαίο κύκλο εκτυπώσεων έως 250.000 σελίδων (Α4).

 

Για κορυφαίες εκτυπωτικές λύσεις για την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε με την Infinitum.

Related Posts