10.2 C
Athens
28/02/2021
Biztech

Samsung @ ISE 2020: Η πρώτη smart 24/7 signage οθόνη 8Κ

Στη φετινή έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) που πραγματοποιείται στο Άμστερνταμ (11-14 Φεβρουαρίου), η Samsung αποκαλύπτει τη νέα προσθήκη στη σειρά 2020 QLED 8K Smart, την πρώτη 8K οθόνη στον κόσμο με αδιάκοπη δυνατότητα λειτουργίας 24/7.

Το νέο μοντέλο στην κατηγορία digital signage της εταιρείας (QPT-8K) διαθέτει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, χάρη στην τεχνολογία HDR10+, τον 100% χρωματικό «όγκο», την τέλεια ακρίβεια στις αποχρώσεις και τη μέγιστη φωτεινότητα 2.000 nit. Η νέα οθόνη ψηφιακής σήμανσης έχει σχεδιαστεί για επιτοίχια τοποθέτηση και είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις 65’’, 75’’, 82’’ και 98’’ για να καλύψει πλήθος επιχειρηματικών αναγκών.

Εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης Quantum 8K, η οθόνη διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη και μηχανικής εκμάθησης για αυτόματη αναβάθμιση περιεχομένου σε ευκρινή, ρεαλιστική ανάλυση 8Κ. Κάποιες από τις νέες λειτουργίες της οθόνης προσφέρουν ενισχυμένη λειτουργικότητα σε κλάδους, όπως ο ιατροφαρμακευτικός, λόγω της ευκρίνειας προβολής και της λεπτομέρειας. Με τη λειτουργία προσομοίωσης DICOM, οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να ενημερωθούν για ιατρικές εικόνες σε γκρίζες αποχρώσεις, μεταξύ των οποίων ακτινογραφίες και αποτελέσματα μαγνητικών τομογραφιών, για μη διαγνωστικούς σκοπούς.

 

Η οθόνη ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα της Samsung, Tizen 5.5, και υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέχρι και για τέσσερις πηγές περιεχομένου. Αυτές οι πηγές μπορούν να προβληθούν όλες ταυτόχρονα σε 4Κ ανάλυση καλύπτοντας ένα εύρος επαγγελματικών αναγκών που απαιτεί τη χρήση πολλαπλών οθονών. Ακόμα, η νέα QLED 8K είναι συμβατή με την πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη λύση λογισμικού της Samsung για σήμανση, MagicINFO 8, καθιστώντας κάθε οθόνη ικανή να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους.

 

 

Διεύρυνση της σειράς The Wall μέχρι 593’’ για εμπορική χρήση

Η πρωτοποριακή χρήση της τεχνολογίας microLED της Samsung επιτρέπει ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά στον κλάδο της ψηφιακής σήμανσης. Φέτος η βραβευμένη αρθρωτή microLED οθόνη, «The Wall», αποτελεί για μία ακόμη φορά ένα από τις πιο πολυσυζητημένα επιτεύγματα στην τεχνολογία οθονών. Η The Wall Luxury παρουσιάστηκε το 2019 και προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία θέασης με μια σειρά lifestyle λειτουργιών, που διατίθενται μέχρι την εκθαμβωτική 8Κ έκδοση των 282’’. Η σειρά The Wall της Samsung εγγυάται απεριόριστες δυνατότητες όσον αφορά στο μέγεθος, την ανάλυση ή την αναλογία, ενώ όλες οι οθόνες είναι bezel-free.

 

Φέτος, η Samsung διευρύνει τη σειρά The Wall με την παρουσίαση της The Wall for Business. Η νέα προσθήκη παρέχει πρωτοποριακή για τη βιομηχανία εμπειρία προβολής, για μια ευρεία γκάμα εμπορικών εφαρμογών, όπως για παράδειγμα control rooms, κέντρα αναμεταδόσεων, προθαλάμους, κέντρα σχεδιασμού κ.ά. Αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα ρυθμιζόμενων και προσαρμόσιμων μεγεθών και αναλογιών, με εκδόσεις 4Κ από 219’’ ως 292’’, και 8Κ εκδόσεις μέχρι 437’’ και φτάνει μέχρι και τις 583’’, αποτελώντας τη μεγαλύτερη οθόνη εμπορικής χρήσης που έχει παρουσιαστεί ποτέ. Η The Wall for Business θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως ξεκινώντας από την ISE 2020.

 

 

Samsung Flip 2: Η ομαδική εργασία απλοποιείται

Το Samsung Flip 2 είναι μια διαισθητική και εύχρηστη διαδραστική οθόνη με σχεδόν απεριόριστη χρηστικότητα σε πλήθος κλάδων, στο λιανεμπόριο κ.ά. Η αναβαθμισμένη οθόνη υποστηρίζει τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του αρχικού μοντέλου, με ενισχυμένο σχεδιασμό και νέες εφαρμογές. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η συνεργασία, ο διαμοιρασμός και η δημιουργική σκέψη.

Για καλύτερη συνεργασία χρηστών από διαφορετικές τοποθεσίες, η Samsung ένωσε τις δυνάμεις της με την κορυφαία εταιρεία του κλάδου Cisco Webex. Η συνεργασία αυτή πραγματοποιήθηκε με στόχο το συνδυασμό των καινοτόμων λύσεων Webex Teams και Webex Roomkit Mini με την τεχνολογία προβολής του Samsung Flip 2. Η πρόταση του The Webex on Flip, το οποίο θα παρουσιαστεί στην ISE 2020, παρέχει στους χρήστες μια πλήρη σειρά λειτουργιών σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το Webex on Flip, με διαισθητική εμπειρία χρήσης, επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν απρόσκοπτα ανάμεσα σε flipcharts, συναντήσεις, παρουσιάσεις και αμφίδρομες σημειώσεις. Κατασκευασμένο ειδικά για συνεργασία εξ αποστάσεως, το Webex Teams επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα, από οποιαδήποτε τοποθεσία. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να σημειώσουν στις αντίστοιχες οθόνες ταυτόχρονα, διευκολύνοντας τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, ανεξαρτήτως φυσικής τοποθεσίας.

 

Σχετικά άρθρα

H Epson ξανά στην έκθεση «Pack & Label Days 2019»

Kaspersky | Bring on the Future

Giorgos Athanassiadis

IFA 2020: Σε φυσική μορφή, αλλά κλειστή για το κοινό η έκθεση φέτος

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα