Το Samsung Galaxy S4 σπαει καθε ρεκορ πωλησεων

Το Samsung Galaxy S4 θα φτάσει τις 10 εκατ. πωλήσεις μέσα στην εβδομάδα, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο co-CEO της εταιρείας JK Shin, πρόβλεψη που αν επαληθευθεί θα καταστήσει το Galaxy S4 την συσκευή με το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στην ιστορία της Samsung.

Ήδη οι επιτελείς της Samsung υποστηρίζουν ότι το S4 πουλάει δυο φορές πιο γρήγορα από το άκρως επιτυχημένο και εμβληματικό για την εταιρεία, Galaxy S3. Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί: Η Samsung απέστειλε 4 εκατομμύρια Galaxy S4 μέσα σε μόλις 5 ημέρες από την παρουσίαση της συσκευής τον Απρίλιο που μας πέρασε. Έτσι αν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε το S4 φτάσει πράγματι τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις αυτό θα συμβεί πριν καλά, καλά, κλείσει ένας μήνας από την παρουσίασή του. Ενδεικτικά, το S3 έκανε 50 ημέρες για να αγγίξει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις.

Οι παραπάνω αριθμοί επιβεβαιώνουν την απόλυτη κυριαρχία της Samsung στις Android συσκευές. Κυριαρχία που μεταφράστηκε στο 95% όλων των κερδών από τη συγκεκριμένη κατηγορία σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία ερευνών Strategy Analytics. Όταν μια εταιρεία συγκεντρώνει το 95% των κερδών στην αγορά στην οποία δραστηριοποιείται, οι υπόλοιπες που έχουν να μοιραστούν το εναπομείναν 5% στην πραγματικότητα δίνουν μάχη για επιβίωση. 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.