14.4 C
Athens
23/01/2021
Biztech

HP OfficeJet Pro 8720. Ταχύτατος inkjet σε απίστευτη τιμή

Unfortunately we could not locate the table you're looking for.

O HP OfficeJet Pro 8720 είναι ένα γρήγορο και πρακτικό MFP για κάθε χρήση τόσο στο σπίτι όσο και το μικρό γραφείο. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από έξυπνες λειτουργίες σε τιμή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

 

 

Το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση μόλις ανοίξαμε το κουτί του HP OfficeJet Pro 8720 είναι… το σχήμα του. Η καμπύλη “αεροδυναμική” σχεδίαση, η μεγάλη οθόνη που δεσπόζει στη μπροστινή όψη και το μαύρο – λευκό χρώμα του, τραβούν σίγουρα τα βλέμματα.

O OfficeJet Pro 8720 αποτελεί ένα μέλος της καινούριας σειράς 8700, η οποία αντικατέστησε την πολύ επιτυχημένη 8600. Η κλασσική μαύρη «τετράφωνη» σειρά αντικαταστάθηκε από λευκό, καμπύλες και έναν νέο κι έξυπνο τρόπο εξαγωγής των εκτυπώσεων.

 

Πρόκειται για ένα Α4 MFP τεχνολογίας inkjet, το οποίο δεν θα λέγαμε ότι είναι ιδιαίτερα «μαζεμένο» από άποψη διαστάσεων. Μάλιστα, θυμίζει έντονα εκτυπωτή laser και άλλωστε με αυτήν ακριβώς την κατηγορία συσκευών θέλει να συγκριθεί. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις και την ποιότητα τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά.

Στο πάνω μέρος υπάρχει ο αυτόματος τροφοδότης 50 φύλλων, ενώ αντίθετα από ότι συμβαίνει συνήθως, οι εκτυπώσεις και τα σαρωμένα έγγραφα συγκεντρώνονται στο επάνω tray που χωρά 150 φύλλα. Για την ακρίβεια, οι σελίδες βγαίνουν πίσω από την οθόνη και με κατεύθυνση από κάτω προς τα πίσω και όχι προς τα έξω. Η λειτουργία αυτή μας θυμίζει φωτοτυπικό και είναι άκρως βολική στην πράξη.

 

h-officejetpro8720b

 

 

Χωρίς υπολογιστή

 

O OfficeJet Pro 8720 είναι ό,τι πρέπει για μια μικρή επιχείρηση, υποστηρίζοντας ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση, USB host για γρήγορες εκτυπώσεις και σαρώσεις χωρίς υπολογιστή. Επιπροσθέτως, υποστηρίζει Wi-Fi direct για απευθείας επικοινωνία με smartphones και tablets, ενώ χάρη στο ενσωματωμένο NFC, το pairing γίνεται ταχύτατα (αρκεί φυσικά το smartphone να υποστηρίζει κι αυτό NFC). Υποστηρίζει τόσο το Apple AirPrint για ασύρματη εκτύπωση μέσω iPhone/iPad, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα διατίθεται το εξειδικευμένο app της HP.

 

Το μηχάνημα προσφέρει μια σειρά από ευκολίες τις οποίες θα εκτιμήσουν όλοι όσοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους εύκολα και γρήγορα χωρίς να εξαρτώνται από κάποιον υπολογιστή. Έτσι, μπορεί κανείς να εργαστεί τόσο από το κινητό του τηλέφωνο, όσο και απευθείας από την οθόνη του εκτυπωτή. Μπορείτε να σαρώσετε τα έγγραφά σας και να τα αποστείλετε κατευθείαν με φάξ, ή με e-mail ή να τα αποθηκεύσετε σε κάποιο μέσο USB ή δικτυακό δίσκο.

Μιλώντας για οθόνη, να πούμε ότι ο OfficeJet Pro 8720 αποτελεί τον ορισμό της ευχρηστίας. Δεν υπάρχουν πουθενά τα κλασσικά κουμπιά που ξέρουμε από άλλα αντίστοιχα panels παρόμοιων MFPs. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα πάντα πραγματοποιούνται μέσω της μεγάλης έγχρωμης οθόνης αφής 4,3 ιντσών. Το περιβάλλον είναι απλό και κατανοητό με μεγάλα εικονίδια και επεξηγήσεις όπου χρειάζεται.

 

h-officejetpro8720d

 

Επιδόσεις/προδιαγραφές

 

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, ο 8720 εκτυπώνει 24 σελίδες Α4 το λεπτό σε μαύρο χρώμα και 20 σε χρώμα. Ο ενσωματωμένος τροφοδότης χωρά 250 σελίδες, ενώ η συσκευή δέχεται και πρόσθετο τροφοδότη αυξάνοντας τη συνολική χωρητικότητα στις 500 σελίδες.

Τόσο η λειτουργία εκτύπωσης όσο και αυτή της σάρωσης υποστηρίζουν διπλή όψη που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτυπώνετε, να σαρώνετε, να αντιγράφετε και να αποστέλλετε με φαξ, έγγραφα δύο όψεων αυτόματα.

 

Συμπεράσματα

 

Το MFP αυτό της HP είναι ταχύτατο, οικονομικό και διαθέτει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται μια μικρή επιχείρηση. Εκτυπώνει και σαρώνει τα πάντα από παντού και όλα αυτά με πολύ χαμηλό κόστος, χαμηλότερο από τα περισσότερα inkjet και laser αντίστοιχα μηχανήματα.

 


 

 

Κατασκευαστής: HP
Διάθεση: HP Hellas, www.hp.gr
Προτεινόμενη τιμή λιανικής: € 259

Σχετικά άρθρα

Διανομέας της BitDefender η AlfaVAD

dmallas

“Άριστα” για την EMC από τη Gartner

Kitriniaris

Λύσεις για εταιρείες προώθησης προϊόντων με τη σφραγίδα της Epson

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα