17.6 C
Athens
27/02/2021
Biztech

Pylones & HP: Οι «πυλώνες» του digital hospitality στο Hotel Tech

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στην Αθήνα το συνέδριο Hotel Tech. Πρόκειται για μια ημερίδα που τείνει να γίνει θεσμός καθώς συνδυάζει αφενός τον κλάδο της φιλοξενίας, έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της Ελληνικής «βιομηχανίας» και αφετέρου την τεχνολογία.

Στο χώρο της φιλοξενίας έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος, ωστόσο είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ακόμα και καθώς οι καταναλωτές αξιοποιούν ολοένα και πιο συχνά ψηφιακές πλατφόρμες, το ίδιο επιθυμούν και από την εμπειρία τους με κάθε χώρο φιλοξενίας. Έτσι, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του hospitality οφείλουν να αναβαθμιστούν τεχνολογικά εάν θέλουν να επιβιώσουν στο σύγχρονο ανταγωνιστικό τοπίο.

 

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ξενοδοχειακού κλάδου

To Hotel Tech αποτελεί το σημείο εκκίνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων του κλάδου. Η εταιρεία Pylones Hellas, έχει μακρά παράδοση στην σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους vendors παγκοσμίως και συμμετέχει στο Hotel Tech 2019 σε συνεργασία με την HP Hellas.

Η Pylones αποτελεί Partner First Gold της HP Hellas και οι δύο εταιρείες από κοινού θα παρουσιάσουν στο φετινό Hotel Tech τον τρόπο με τον οποίο μια ξενοδοχειακή επιχείρηση μπορεί να ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής εκσυγχρονίζοντας τον εξοπλισμό της, βελτιώνοντας τις διαδικασίες της με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με βασικό στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της. Επιπροσθέτως, οι επαγγελματίες του κλάδου θα αντιληφθούν ότι η τεχνολογία όχι μόνο θα βοηθήσει την επιχείρηση να έρθει πιο κοντά στους πελάτες της, αλλά θα τη βοηθήσει να εξορθολογήσει τις διαδικασίες της εξοικονομώντας σημαντικούς πόρους.

 

Η ολοκληρωμένη πρόταση από Pylones & HP

Στο φετινό Hotel Tech, η Pylones και η HP στο περίπτερό τους θα παρουσιάσουν τα προηγμένα συστήματα POS της HP τα οποία έρχονται να αλλάξουν μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν με την επιχείρηση, δημιουργώντας νέες εμπειρίες σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, οθόνες αφής και έξυπνο σχεδιασμό με ιδιαίτερο στυλ που τραβά τα βλέμματα.

 

Παράλληλα ο κ. Χάρης Αμούργης – Commercial Sales Manager, της HP Hellas, θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία της HP μετασχηματίζει την επιχείρηση με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών. Αξιοποιώντας τα δεδομένα που καταφθάνουν στην επιχείρηση από διάφορα «κανάλια», ο ξενοδόχος μπορεί να προσφέρει προηγμένες, εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες του.

 

Στη συνέχεια, στο ειδικό workshop «IT Designed for Hospitality» που θα παρουσιάσει ο κ. Σταύρος Σκουλικάρης, Hospitality Sales Executive της Pylones Hellas οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις παραμέτρους που διέπουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υποδομών και των διαδικασιών των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας. Στο συγκεκριμένο workshop θα αναλυθεί στην πράξη το πώς μια ξενοδοχειακή επιχείρηση μπορεί να σχεδιάσει τις λειτουργίες και τους τομείς εμπλοκής του ΙΤ, τις σύγχρονες λύσεις σε θέματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, και τον τρόπο να εξοικονομήσει budget και recources αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα.

Επιπροσθέτως, θα αναλυθεί το πώς το τμήμα ΙΤ του ξενοδοχείου μπορεί να προσαρμοστεί αποτελώντας τον απόλυτο βοηθό τόσο για τις πωλήσεις και το marketing όσο και για το management της επιχείρησης.

 

Παρακολουθήστε το workshop «IT Designed for Hospitality» πραγματοποιώντας δωρεάν εγγραφή εδώ.

 

Όχι άλλες ευκαιρίες χαμένες

O ψηφιακός μετασχηματισμός του hospitality επικεντρώνεται στην εμπειρία των επισκεπτών και εκεί θα πρέπει να εστιάσουν τις προσπάθειές τους οι επιχειρήσεις.

Οι πελάτες θέλουν να αισθάνονται μοναδικοί. Θέλουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε κάθε σημείο επαφής τόσο στον ψηφιακό όσο και τον φυσικό κόσμο.

Κάθε μέρα, οι αναδυόμενες τεχνολογίες επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και τις αγορές σε όλες τις βιομηχανίες παγκοσμίως. Οι επιρροές των νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών στην ανθρώπινη συμπεριφορά διαταράσσουν τις αγορές. Οι επιχειρήσεις πρέπει να εξελίσσονται καθώς οι καταναλωτές και οι αγορές εξελίσσονται. Πολλές είναι αιχμάλωτες από τις δικές τους κληρονομιές και τις προοπτικές – καθιστώντας δύσκολη, την αλλαγή νοοτροπίας και την υιοθέτηση των σύγχρονων τάσεων στο καθημερινό business.

 

Ο κλάδος της φιλοξενίας και του τουρισμού γενικότερα οφείλει να αλλάξει και να εκσυγχρονιστεί. Η Pylones και η HP αποτελούν το δίδυμο της επιτυχίας για έναν επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο του hospitality.

Σχετικά άρθρα

Η Xerox στην κορυφή των MPS

Channel-Manager

9,2 δις ευρώ για το πρώτο ψηφιακό πρόγραμμα στην ιστορία της ΕΕ

Giorgos Athanassiadis

Covid-19: Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά ΤΠΕ

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα