7.5 C
Athens
15/01/2021
Biztech

Pylones & HP μαζί στον ψηφιακό μετασχηματισμό του hospitality

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στην Αθήνα το τρίτο συνέδριο Hotel Tech. Σημαντική παρουσία στο συνεδρίου είχε η εταιρεία Pylones Hellas Partner First Gold της HP Hellas, η οποία σε συνεργασία με την HP ανάλυσαν στους επαγγελματίες του κλάδου τον τρόπο με τον οποίο ο ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους, αλλά και τις εσωτερικές τους διαδικασίες.

 

Ο κ. Χάρης Αμούργης, Commercial Sales Manager της HP Hellas στην παρουσίασή του με τίτλο «Reinventing the way people, machines and content work together», περιέγραψε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της HP στο χώρο του business.

Ο κόσμος αλλάζει και μαζί αλλάζει και ο τρόπος εργασίας. Επομένως, είναι αναγκαίο, οι επιχειρήσεις σε κάθε κλάδο να προσαρμοστούν στη νέα αυτή κατάσταση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μέχρι το 2020 οι millennials θα αποτελούν το 50% του εργατικού δυναμικού, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων δουλεύουν από παντού και συνεργάζονται μεταξύ τους απομακρυσμένα. Το γεγονός αυτό έχει αυξήσει τις απαιτήσεις ασφαλών συστημάτων που θα εμποδίζουν τις επιθέσεις πριν καταφέρουν και προκαλέσουν προβλήματα. Η HP διαθέτει τα πιο ασφαλή συστήματα της αγοράς με λειτουργίες προστασίας σε επίπεδο hardware που πηγαίνουν πέρα από το λειτουργικό σύστημα, διασφαλίζοντας τόσο διαχειρησιμότητα όσο και συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

Τα χαρακτηριστικά αυτά δεν βρίσκονται μόνο σε υπολογιστές και εκτυπωτές, αλλά ενσωματώνονται και στις συσκευές αλληλεπίδρασης πελάτη – εργαζομένου της HP. Η σειρά POS της HP περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο επαγγελματίας του χώρου της φιλοξενίας προκειμένου να πάει την επιχείρησή του στον 21ο αιώνα εκτοξεύοντας την εμπειρία πελατών.

 

 

Τα POS της HP στην πράξη

Τα βλέμματα των επισκεπτών του Hotel Tech τράβηξε το περίπτερο των Pylones / HP Hellas. Εκεί, οι επαγγελματίες είδαν από κοντά το εντυπωσιακό και πανέμορφο HP Elite POS. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο σύστημα POS το οποίο αλλάζει άρδην τον τρόπο αλληλεπίδρασης πελάτη με την επιχείρηση φιλοξενίας. Η μεγάλη οθόνη αφής, οι προηγμένες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, εξασφαλίζουν κορυφαία εμπειρία πελάτη και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των εργαζομένων στην επιχείρηση. Οι επισκέπτες του περιπτέρου των Pylones / HP Hellas ξεναγήθηκαν στα χαρακτηριστικά των HP Elite POS και RPOS και είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία της HP μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας αλλά και την εικόνα της επιχείρησης.

 

 

IT Designed for Hospitality

Στο εξειδικευμένο workshop «IT Designed for Hospitality» ο κ. Σταύρος Σκουλικάρης, Hospitality Sales Executive της Pylones Hellas παρουσίασε στους επαγγελματίες του κλάδου για όλες τις παραμέτρους που διέπουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υποδομών και των διαδικασιών των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας. Στο συγκεκριμένο workshop αναλύθηκε στην πράξη πώς μια ξενοδοχειακή επιχείρηση μπορεί να σχεδιάσει τις λειτουργίες και τους τομείς εμπλοκής του ΙΤ, τις σύγχρονες λύσεις σε θέματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, και τον τρόπο να εξοικονομήσει budget και recources αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα.

Σχετικά άρθρα

Lenovo laptop guide wizard, και βρες τη συσκευή που σου ταιριάζει

Giorgos Athanassiadis

Η ανάγκη του print security πιο επιτακτική από ποτέ

Aruba ClearPass: End-to-end έλεγχος πρόσβασης εταιρικών δικτύων

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα