“Ψηλα” στην εταιρικη υπευθυνοτητα η Wind

Στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ελληνικών εταιρειών αναρριχήθηκε η Wind όσον αφορά το θέμα της εταιρικής υπευθυνότητας, καθώς ο “Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2012” της εταιρείας βρέθηκε στην 6η θέση της σχετικής κατάταξης  στο πλαίσιο του θεσμού BRAVO 2014, που διοργανώνει το QualityNet Foundation υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Βασικός στόχος του θεσμού BRAVO αποτελεί η ενίσχυση του διαλόγου με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη αναφορικά με τα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας στη χώρα μας. Κάθε χρόνο η εκδήλωση του θεσμού ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των Απολογισμών που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από 120 επιλεγμένους Stakeholders (ακαδημαϊκοί, επιχειρηματικοί φορείς, δημοσιογράφοι, θεσμικοί,  κ.α.).

Συγκεκριμένα, ο “Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας” 2012 της WIND διακρίθηκε στις κατηγορίες καταναλωτές & αγορά, διαχείριση φυσικού περιβάλλοντος, εργασιακές σχέσεις, κοινωνία  και καλύτερος απολογισμός συνολικά.