Πρωτοποριακη ξεναγηση στο Cisco Connect Greece

Το Cisco Connect σε συνεργασία με την Πρίσμα Ηλεκτρονικά θα προσφέρει  μια διαφορετική εμπειρία περιήγησης-ξενάγησης στο χώρο του συνεδρίου, με το πρωτοποριακό σύστημα ΧENAGOS.

Ειδικότερα, ο επισκέπτης της Cisco Connect 2013, με τη χρήση της προσωπικής του κινητής συσκευής (Smart Phone, tablet ή laptop) και με σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο της έκθεσης, θα έχει πρόσβαση στην εφαρμογή περιήγησης και πληροφόρησης του ΧENAGOS.

Σε εμφανή σημεία στα περίπτερα των συμμετεχόντων θα είναι τοποθετημένες ετικέτες χρωματικού κώδικα (color tags), από τις οποίες ο επισκέπτης θα λαμβάνει τις αντίστοιχες πληροφορίες (κείμενα, φωτογραφίες και video) σχετικά με τους εκθέτες ή/και τους χορηγούς της έκθεσης, με τη χρήση της mobile εφαρμογής Tag app ή μέσω της διεύθυνσης http:// gettag.mobi, την οποία ο επισκέπτης μπορεί να εγκαταστήσει δωρεάν στην προσωπική του συσκευή.

Στην εφαρμογή περιήγησης και πληροφόρησης XENAGOS ο επισκέπτης θα μπορεί να έχει πρόσβαση και πριν το event μέσω του http:// apps. prisma.gr/cisco.