Πρωτια για την Warply στο SAP Startup Forum

Την καλύτερη πρόταση (pitch) παρουσίασε η Warply, εταιρεία που εξειδικεύεται στο mobile marketing, στο πλαίσιο του Athens Startup Forum της SAP. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η πρόταση της Warply ξεχώρισε μεταξύ 20 επιλεγμένων startup εταιρειών και επόμενο βήμα είναι η ένταξη στο SAP Startup Focus Program.

Το Athens Startup Forum πραγματοποιήθηκε από την SAP Ελλάδος, στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ελληνικών startup εταιριών για το παγκόσμιο πρόγραμμα SAP Startup Focus Program. Το πρόγραμμα αυτό διεξάγεται σε πάνω από 50 χώρες και έχει ως στόχο την ενίσχυση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, που συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους από Big Data, Real-Time Analytics ή Predictive Analytics.

H Warply, μετά τη συμμετοχή της στο Athens Startup Forum, βρίσκεται ήδη σε στάδιο ένταξης στο SAP Startup Focus Program, κατά το οποίο παρέχεται δωρεάν για ένα χρόνο η in-memory πλατφόρμα SAP HANA. Ήδη, πάνω από 650 startup εταιρίες παγκοσμίως, αξιοποιούν τις παροχές του SAP Startup Focus Program, σε συνδυασμό με το SAP Ventures II Fund που διαχειρίζεται $1,1 δις  για επενδύσεις.