Πρωτια για την Canon στα MFDs γραφειου

Την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά κατέκτησε η Canon για το β΄ τρίμηνο του 2014 όσον αφορά το σύνολο των ασπρόμαυρων και έγχρωμων πολυλειτουργικών μηχανημάτων γραφείου (MFDs), όπως ανακοίνωσε η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος του τομέα business imaging & professional print της Canon στην Ελλάδα. Ειδικότερα, το μερίδιο αγοράς της Canon στη συγκεκριμένη κατηγορία έφτασε το 23,8 % στη διάρκεια του β΄ τριμήνου.

Η Canon αναπτύχθηκε στις ασπρόμαυρες πολυλειτουργικές συσκευές γραφείου, κατακτώντας την 1η θέση, ενδυναμώνοντας το μερίδιό της από 17,3% πέρυσι, σε 28,8% το φετινό β΄ τρίμηνο. Αντίστοιχα, στα έγχρωμα πολυλειτουργικά συστήματα γραφείου, πέτυχε αύξηση πωλήσεων 31%, με παράλληλη ανάπτυξη του μεριδίου της σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης, επιτεύχθηκε εξίσου και στις δύο κατηγορίες Α3 και Α4 ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών, από 14% πέρυσι σε 27% φέτος στα Α3, και αντιστοίχως για τα Α4, από 23,8% πέρυσι σε 31% το φετινό β΄ τρίμηνο.

Σαν αποτέλεσμα των επιδόσεων του β΄ τριμήνου, η Canon κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει τις πωλήσεις των ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών στο α΄ εξάμηνο του έτους και παράλληλα να επιτύχει αύξηση κατά 28% των πωλήσεων στα έγχρωμα συστήματα γραφείου την ίδια περίοδο.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.