Προγραμμα ανταλλαγης iPhones απο την Apple

Με την παρουσίαση των νέων iPhones να βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μόλις λίγες μέρες μακριά, η Apple ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία ακόμα κίνηση που θα δώσει ώθηση στις νέες συσκευές της. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, η εταιρεία από το Κουπερτίνο έχει έτοιμο πρόγραμμα ανταλλαγών παλαιών iPhones με καινούρια, ώστε οι καταναλωτές να αποκτήσουν τις νέες συσκευές σε χαμηλότερες τιμές.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστοί οι όροι του προγράμματος, ωστόσο αν οι πληροφορίες επαληθευτούν πρόκειται για μια εμπορική κίνηση στην οποία η Apple δεν θα προχωρούσε σε άλλες εποχές. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει φυσικά από τις ΗΠΑ ενώ η έναρξή του τοποθετείται μέσα στον Σεπτέμβριο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόγραμμα ανταλλαγής θα προϋποθέτει ωστόσο την ανανέωση του συμβολαίου που έχει ο καταναλωτής με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Γενικά, οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν ότι η αναμενόμενη παρουσίαση των νέων iPhones γίνεται σε διαφορετικό περιβάλλον από ότι είχε συνηθίσει η Apple. Η εταιρεία δεν “παίζει” πια μόνη της στην αγορά. Το Android έχει κυριαρχήσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου ενώ η Samsung αποδεικνύεται ανταγωνιστής επί ίσοις όροις. Είναι, λοιπόν, αναμενόμενο η άλλοτε άκαμπτη Apple να προχωρήσει σε κινήσεις οι οποίες θα ικανοποιούν πιο “ταπεινές” απαιτήσεις των καταναλωτών, πέρα από το περίφημο “user experience” που η εταιρεία ευαγγελίζεται εδώ και αρκετά χρόνια.  

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.