14.4 C
Athens
23/01/2021
Biztech

ProDeploy Client Suite από την Dell EMC

Η Dell EMC ανακοινώνει τη διάθεση της υπηρεσίας ProDeploy Client Suite, παρέχοντας στους πελάτες τη δυνατότητα εγκατάστασης PCs ταχύτερα, με λιγότερο κόπο και καλύτερο έλεγχο. Με τρία διαφορετικά επίπεδα εξυπηρέτησης, εκπαίδευση και πιστοποίηση, οι πελάτες έχουν την ευελιξία να επιλέξουν την υπηρεσία που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες.

 

Έρευνα της ΙDC δείχνει ότι οι οργανισμοί που συνεργάζονται με παρόχους εγκατάστασης επιτραπέζιων συστημάτων, μπορούν να επιτύχουν σημαντική μείωση του κόστους, ταχύτερη εγκατάσταση συστημάτων και να ποσφέρουν καλύτερη εμπειρία στους εργαζόμενους. Χάρη στην υπηρεσία ProDeploy Client Suite, οι πελάτες μπορούν να εμπιστευθούν τους ειδικούς και συνεργάτες της Dell EMC για να αναλάβουν όλες τις λεπτομέρειες της εγκατάστασης, από το στάδιο του σχεδιασμού, της διαμόρφωσης και της εγκατάστασης των υπολογιστών τους, μέχρι και τη μεταφορά των δεδομένων και τη μετάδοση γνώσης.

 

Οι πελάτες της υπηρεσίας συνεργάζονται με έναν ειδικό της Dell EMC ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του αποκλειστικού σημείου επαφής, για τη διαχείριση της εγκατάστασης και αποκτούν επίσης πρόσβαση στο TechDirect, ένα self-service portal για ενημερώσεις διαμόρφωσης και αναφορές κατάστασης, όποτε αυτό κριθεί επιθυμητό. Η αντιμετώπιση κάθε ανάγκης, από την απλούστερη μέχρι και την πιο σύνθετη  καλύπτεται από τις προσφερόμενες υπηρεσίες Pro Deploy Client Suite, η οποία διαθέτει επιλογές επιμέρους υπηρεσιών σε τρία επίπεδα για να  ανταποκρίνεται καλύτερα σε διαφορετικά τυπικά σενάρια εγκαταστάσεων, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.

 

Σημαντικά οφέλη για το κανάλι συνεργατών

Η υπηρεσία ProDeploy Client Suite δίνει επίσης στους συνεργάτες του καναλιού της Dell EMC το κατάλληλο πλαίσιο σχεδιασμού για την προσθήκη των δικών τους δυνατοτήτων, την αύξηση των εσόδων από τις υπηρεσίες τους και την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας εγκατάστασης στους πελάτες τους. Οι συνεργάτες έχουν την ευελιξία να μεταπωλήσουν ή να αναλάβουν ρόλο στην παροχή των υπηρεσιών εγκατάστασης. Με την κατάλληλη εκπαίδευση και την πιστοποίηση μέσω του TechDirect, οι συνεργάτες που αποκτούν την επάρκεια Deployment Services Competency ενώ μετά από επιτυχή εξέταση, αποκτούν πρόσβαση στις μεθοδολογίες της Dell EMC, αλλά και τα σχετικά εργαλεία. Θεωρούνται πλέον και κατάλληλοι να συμμετέχουν στην παροχή των υπηρεσιών ProDeploy Plus και ProDeploy.

 

ProDeploy Client Suite

  • Βασική Εγκατάσταση (Basic Deployment): τα συστήματα προετοιμάζονται για εγκατάσταση και φτάνουν με φορτωμένη την εικόνα του λογισμικού (disk image), την επιθυμητή παραμετροποίηση στο BIOS και με συνοδευτική σήμανση (asset tag).
  • ProDeploy: μαζί με τα χαρακτηριστικά της βασικής εγκατάστασης, ένας μηχανικός εγκαταστάσεων αναπτύσσει ένα σχέδιο εγκατάστασης, το οποίο καλύπτει όλες τις πτυχές της εγκατάστασης και της διαμόρφωσης του hardware και του software του συστήματος, την επί 24ωρης βάσης δυνατότητα για επί τόπου εγκατάσταση και τη μετάδοση γνώσης μετά την εγκατάσταση. Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο ImageAssist για να δημιουργήσουν γρήγορα, να εγκαταστήσουν και να συντηρήσουν μια δυναμική εικόνα δίσκου, (Dynamic Disk Image), κοινή σε όλες τις πλατφόρμες επιτραπέζιων και φορητών συστημάτων . Κατά τις δοκιμές τρίτων, το ImageAssist χρειάστηκε μέχρι και 88% μικρότερο χρόνο διαχείρισης από τον πελάτη, σε σχέση με την μη αυτοματοποιημένη δημιουργία εικόνας.
  • ProDeploy Plus: Tο πλέον διευρυμένο επίπεδο της υπηρεσίας αντιμετωπίζει κάθε διάσταση του έργου που απαιτείται για να παραδοθούν τα νέα PCs από το εργοστάσιο στο γραφείο, έτοιμα για να λειτουργήσουν άμεσα. Μαζί με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το ProDeploy, οι πελάτες του ProDeploy Plus έχουν στη διάθεσή τους το Dell Connected Configuration, το οποίο τους επιτρέπει να δημιουργήσουν ένα σημείο διανομής για τον δικό τους Microsoft System Center Configuration Manager απευθείας στο εργοστάσιο, έτσι ώστε να διαμορφώσουν με ασφάλεια το BIOS, τη σύνδεση με την εικόνα (disk image), και το domain κάτι που μειώνει τις απαιτούμενες ενέργειες εγκατάστασης. Επίσης, έχουν στη διάθεσή τους δυνατότητα για μεταφορά δεδομένων και ασφαλή διαγραφή τους από τα παλιά συστήματα, εκπαιδευτικές μονάδες, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ανά πάσα στιγμή για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, και 30 ημέρες υποστήριξη μετά την εγκατάσταση, καθώς και έναν ειδικό ProSupport Technical Account Manager. Το ProDeploy Plus μπορεί να συντελέσει στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για την εγκατάσταση PCs κατά 35%1 και να εξοικονομήσει μέχρι και $620 ανά PC που εγκαθίσταται.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία CPI με Optoma

Intel: Στρέφει την προσοχή της και στο mobile (επιτέλους)

Kitriniaris

Προληπτική προστασία σε κάθε επίπεδο με τις λύσεις της HP

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα