Πολυβραβευμενη η Linakis Digital

Έξι σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Linakis Digital στις κατηγορίες digital και design, στα Ermis Awards που πραγματοποιήθηκαν χθές, 16 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, 2 Gold, 3 Silver και μία από τις τρεις υποψηφιότητες για Ermis Grand είναι τα βραβεία, τα οποία καθιστούν την εταιρεία μια από τις πλέον βραβευμένες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 1ο Gold Ermis, στην κατηγορία digital, που κέρδισε η εταιρεία, αφορά στο έργο της DiscoverGreece.com, της Marketing Greece. Η mobile έκδοση του ίδιου έργου απέσπασε Ermis Silver, πετυχαίνοντας τη μεταφορά των δεδομένων του DiscoverGreece σε κινητές συσκευές.

To 2ο Gold στην κατηγορία εταιρική ταυτότητα απονεμήθηκε στο διεθνώς βραβευμένο λογότυπο που σχεδίασε η εταιρεία για το website γνωριμιών Date.gr. Το έργο έχει βραβευτεί με European design Gold award 2014 στην κατηγορία Brand identity.

Με 2 Ermis Silver βραβεύτηκε το website HomoTravellus στις κατηγορίες Ermis design/ digital και Ermis digital/ websites leisure, που ήταν και το μοναδικό βραβείο στην κατηγορία του.