Ποδαρικο απο τη Lenovo με 8 ThinkPads

Δυνατά ξεκινά το 2015 η Lenovo, με την κινεζική εταιρεία να παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά ThinkPads στη CES 2015, αποτελούμενη από οκτώ συνολικά laptops.

Η σειρά των ThinkPads έχει ως ναυαρχίδα το ThinkPad X1 Carbon, ένα ισχυρό laptop 14 ιντσών με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης (προαιρετικά), εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ (17.7mm, 1.3kg), στοιχεία που το καθιστούν ένα από τα πλέον portable laptop στην κατηγορία των 14 ιντσών. Το ThinkPad X1 Carbon θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Ιανουάριο και θα έρχεται εξοπλισμένο με τον Core i επεξεργαστή 5ης γενιάς της Intel. O Core I επελέγη αντί του Core M καθώς όπως εξήγησε ο Steve Gilbert, director of worldwide product marketing της Lenovo, οι business πελάτες της εταιρείας απαιτούν την αιχμή της τεχνολογίας.

Η Lenovo παρουσίασε επίσης το ThinkPad X250, ένα laptop 12,5 ιντσών το οποίο θα αντικαταστήσει το Χ240, διατηρώντας από τον προκάτοχό του την τεχνολογία Power Bridge. Χάρη στην τεχνολογία αυτή το νέο laptop της Lenovo προσφέρει αυτονομία έως και 20 ώρες, και θα διατεθεί στην αγορά μέσα στον Φεβρουάριο.

Επίσης υπάρχουν τέσσερα ThinkPads στη σειρά 450, το T450s, το T450, το E450 και το L450. Όλα ανήκουν στην κατηγορία των 14 ιντσών με διαφοροποιήσεις ωστόσο τόσο στην ανάλυση της οθόνης όσο και στην δυνατότητα αφής, με το L450 να μην προσφέρεται καθόλου με τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Τέλος, η κινεζική εταιρεία παρουσίασε και δύο μεγάλα laptops με οθόνη 15,6 ιντσών. Πρόκειται για τα E550 και Τ550 τα οποία σύμφωνα με τη Lenovo μπορούν να εξυπηρετήσουν την ανάγκη για αντικατάσταση ενός desktop συστήματος. Οι συγκεκριμένες συσκευές θα είναι επίσης διαθέσιμες από τον Φεβρουάριο.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.