13.8 C
Athens
24/01/2021
Biztech

Philips 349P7FUBEB: Και ultra-wide και κυρτή

34 ίντσες δεν είναι και μικρό πράγμα. Ειδικά μάλιστα εάν συνδυάζονται με ευρύ λόγο πλευρών και κυρτό panel, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Η νέα προσθήκη της MMD στη σειρά Philips Brilliance P θα γεμίσει κυριολεκτικά το γραφείο και θα δώσει στον επαγγελματία έναν τεράστιο χώρο εργασίας εκτοξεύοντας την παραγωγικότητά του. Και από εργονομία; Και στον τομέα αυτό η οθόνη διαπρέπει αφού ενσωματώνει πλήρες hub συνδέσεων που επιτρέπει ακόμα και τη φόρτιση περιφερειακών συσκευών.

 


 

Η Philips 349P7FUBEB δεν είναι μια οθόνη που απευθύνεται στον καθένα. Με σχεδόν ένα μέτρο διαγώνιο (86,36 εκατοστά για την ακρίβεια) και λόγο πλευρών 21:9, η συγκεκριμένη οθόνη είναι ένα πραγματικό «εργοστάσιο» παραγωγικότητας. Άλλωστε, για αυτόν ακριβώς τον σκοπό έχει σχεδιαστεί, προσφέροντας λειτουργίες και χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσουν οι επαγγελματίες. Ξεκινώντας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να πούμε ότι το panel προσφέρει ανάλυση WQHD (3440 x 1440). Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα MVA panel και όχι IPS, η οθόνη παράγει ζωντανές, φυσικές εικόνες με εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων.

Οι προδιαγραφές του panel είναι πολλά υποσχόμενες όταν πρόκειται για κάλυψη και ακρίβεια χρωμάτων. Η Philips υπόσχεται κάλυψη του Adobe RGB μαζί με κάλυψη του sRGB 117,3.

 

Επιπλέον χάρη στα πολύ λεπτά περιθώρια και στην καμπυλότητα 1800 R, ο χρήστης πραγματικά βυθίζεται μέσα στην εικόνα, βοηθώντας τον να παραμείνει προσηλωμένος σε αυτό που κάνει. Σε τόσο μεγάλα monitors, η καμπυλότητα (ειδικά η συγκεκριμένη που είναι πολύ κοντά στο οπτικό πεδίο του ανθρώπινου ματιού που υπολογίζεται σε 1000 R) βοηθά στο να μην χάνουν τα μάτια την λεπτομέρεια όσο πλησιάζουμε στις άκρες της οθόνης.

Η συγκεκριμένη οθόνη απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία, όσο και στον οικιακό χρήστη.

Παρά τις διαστάσεις και το βάρος της η οθόνη προσφέρει μια άκρως εργονομική και στιβαρή βάση, ικανή να κρατά τα 6,6 κιλά στη θέση τους επιτρέποντας αυξομοίωση καθ’ ύψος αλλά και περιστροφή στους δύο άξονες.

 

 

Όλες οι συνδέσεις που θα χρειαστείτε

Στο πίσω μέρος της οθόνης, ο χρήστης θα βρει κυριολεκτικά όλα όσα χρειάζεται. Οι διαθέσιμες θύρες καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της πίσω επιφάνειας της οθόνης περιλαμβάνοντας DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 και τρεις USB 3.0 θύρες (η μία με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης). Επιπλέον, υπάρχει και μία θύρα USB 3.1 Type-C για συμβατούς υπολογιστές. Το USB 3.1 εξασφαλίζει μεγαλύτερες ταχύτητες δεδομένων, 20 φορές πιο γρήγορες από το USB 2.0. Μέσω της σύνδεσης αυτής μπορεί κανείς να συνδέσει όλα τα περιφερειακά στην οθόνη, όπως θα έκανε σε ένα ξεχωριστό docking station σε ένα laptop με ένα καλώδιο, συμπεριλαμβανομένης της εξόδου βίντεο υψηλής ανάλυσης από τον υπολογιστή στην οθόνη. Επιπλέον, το USB-C επιτρέπει και την τροφοδοσία του notebook απευθείας από την οθόνη, εξαλείφοντας την ανάγκη για επιπλέον καλώδια τροφοδοσίας. Εργονομία σε όλο της το μεγαλείο λοιπόν! Μιλώντας για συνδέσεις να πούμε ότι η Philips 349P7FUBEB υποστηρίζει τη λειτουργία MultiView επιτρέποντας ταυτόχρονη διπλή σύνδεση και προβολή από πολλαπλές συσκευές.

 


 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Διαγώνιος: 34 ίντσες

Panel: MVA

Ανάλυση: 3440 x 1440

Ρυθμός ανανέωσης: 100Hz

Χρόνος απόκρισης: 4ms

Λόγος πλευρών: 21:9

Φωτεινότητα: 300 cd/m2

Γωνία θέασης: 178 / 178

Συνδέσεις: DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x1, USB 3.0 x3, USB-C

Βάρος: 9,6 kg (με βάση)

 

Κατασκευαστής: MMD Europe

Διανομή: Info Quest, Logicom, Westnet

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: € 789

Σχετικά άρθρα

Ακόμα πιστεύει στο “αμερικανικό όνειρο” η Huawei

Channel-Manager

Ενίσχυση κερδοφορίας για τη Singular Logic

Channel-Manager

Εντυπωσιακή η παρουσία της Active στα Ποσειδώνια

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα