13.2 C
Athens
28/02/2021
Biztech

Philips 242B1V: Για τα μάτια σας μόνο… κυριολεκτικά!

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας LCD οθόνης 24” Philips 242B1V. Σχεδιασμένη για να βοηθάει τους επαγγελματίες να βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους προστατεύοντας παράλληλα ευαίσθητα δεδομένα και περιεχόμενα από τρίτους, η νέα οθόνη διαθέτει ανάλυση Full HD και SmartImage για να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας και βίντεο.

Προστατέψτε εμπιστευτικά δεδομένα από visual hacking

Με τη λειτουργία Privacy Mode η Philips 242B1V αποτρέπει το visual hacking κρύβοντας το περιεχόμενο της οθόνης από άτομα που βρίσκονται σε ανοιχτά γραφεία και κοινόχρηστους χώρους. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με ευαίσθητα δεδομένα και πρέπει να διασφαλίσουν ακόμα περισσότερο την εμπιστευτικότητα τους. Πατώντας απλά ένα κουμπί, η οθόνη εμφανίζεται σκοτεινή και οριακά ορατή και από τις δύο πλευρές, διατηρώντας παράλληλα καθαρή εικόνα στο κέντρο.

Χάρη στη λειτουργία Privacy Mode της Philips, μόνο ο χρήστης που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την οθόνη μπορεί να διαβάσει το περιεχόμενό της, επωφελούμενος έτσι από έναν πιο ασφαλή τρόπο εργασίας.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και άνετη εμπειρία χρήστη

Συμβάλλοντας στην προστασία των δεδομένων στην οθόνη, η Philips 242B1V προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας με ανάλυση Full HD 1920 x 1080 και τεχνολογία IPS για ένα εκπληκτικά ευρύ φάσμα ακριβούς αναπαραγωγής χρωμάτων και εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178°/178°.

Πέρα από την ιδιωτικότητα και τις επιδόσεις, αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει χαρακτηριστικά που μεγιστοποιούν την άνεση για ένα εργονομικά φιλικό περιβάλλον εργασίας. Η νέα οθόνη είναι εξοπλισμένη με τη λειτουργία Easy Read mode που εξασφαλίζει μία εμπειρία ανάγνωσης σε χαρτί, και SmartErgoBase, μία βάση που προσαρμόζεται στο ύψος, την περιστροφή και την κλίση, επιτρέποντας στους χρήστες να τοποθετήσουν την οθόνη στην ιδανική απόσταση και θέση θέασης. Η Philips 242B1V περιλαμβάνει επίσης τη ρύθμιση LowBlue Mode, ειδικά σχεδιασμένη για ευεξία, η οποία μειώνει το επιβλαβές μπλε φως μικρού μήκους κύματος, και την τεχνολογία FlickerFree που μειώνει το τρεμόπαιγμα για πιο άνετη προβολή.

Βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον με εξαιρετική απόδοση

Η Philips 242B1V διαθέτει τρία βασικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση, διασφαλίζοντας παράλληλα την καλύτερη ποιότητα και άνεση: LightSensor, Power Sensor και τεχνολογία SmartImage. Ενώ η λειτουργία LightSensor προσφέρει την τέλεια φωτεινότητα με την ελάχιση ισχύ διασφαλίζοντας περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, ο ενσωματωμένος αισθητήρας Power Sensor ανιχνεύει την παρουσία του χρήστη και ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, μειώνοντάς την όταν ο χρήστης απομακρύνεται, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της οθόνης και μείωση του ενεργειακού κόστους έως 70%.

Το SmartImage είναι μία αποκλειστική, φιλική προς το χρήστη, καινοτόμα τεχνολογία της Philips, η οποία βελτιστοποιεί την απόδοση της οθόνης. Με βάση την ανάλυση του περιεχομένου που προβάλλεται, η τεχνολογία SmartImage προσαρμόζει την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ευκρίνεια των εικόνων και των βίντεο.

Συμπληρωματικά στο ευρύ φάσμα πρωτοποριακών καινοτομιών, η Philips 242B1V είναι συνολικά ενεργειακά αποδοτική και συμβατή με πολλαπλά περιβαλλοντικά πρότυπα και πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των EnergyStar 8.0, EPEAT και RoHS.

Ιδανική για προστασία δεδομένων στην οθόνη, εξαιρετικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον, το μοντέλο Philips 242B1V είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιουνίου 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €449,00.

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκε ο επανασχεδιασμός του έργου για το rural broadband

dmallas

Συνεργασία Ericsson – AT&T και στο βάθος cloud αυτοκίνηση

Kitriniaris

HP Omen X: νέα σειρά υπολογιστών και αξεσουάρ για gamers

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα