“Πενταστερη” η Softone

Μια σημαντική συμφωνία πέτυχε η Softone, καθώς το Αthenaeum InterContinental, ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη χώρα, επέλεξε τη λύση Soft1 ERP για την πλήρη υποστήριξη των “back-office” αναγκών μηχανογράφησής του. Την υλοποίηση της λύσης ανέλαβε η Connectline, πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne.

Η επιλογή του Αthenaeum InterContinental βασίστηκε σε δύο προαπαιτούμενα: Την αναζήτηση ενός προηγμένου συστήματος ERP που να υποστηρίζει τις premium υπηρεσίες του ξενοδοχείου και τη γρήγορη επεξεργασία δεδομένων και άμεση παραγωγή καταστάσεων και αναφορών.

Με το Soft1 ERP, επιτεύχθηκε η αποτελεσματική διασύνδεση με το “front-office” σύστημα του ξενοδοχείου για άμεση μεταφορά δεδομένων και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων. Έτσι, το λογιστήριο μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή την οικονομική εικόνα των πελατών και η τιμολόγηση να γίνεται από το Soft1 ERP με έκδοση ηλεκτρονικού τιμολογίου που αποστέλλεται με email. Παράλληλα, οι οικονομικές αναφορές είναι έτοιμες σε οποιοδήποτε επίπεδο απαιτηθεί για άμεση και πληρέστερη ενημέρωση των στελεχών της επιχείρησης.

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.