Παγκοσμια “πρωτη” για την πλατφορμα cloud της Profile

Aπευθυνόμενη σε Crowdfunding, IAMs (Independent Asset Management)  και  Private Banks, η Profile διοργανώνει στην Ελβετία την ημερίδα “Addressing the Challenges of the Swiss Financial Services market”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, στο Swissotel Metropole της Γενεύης με εκπροσώπους του κλάδου από την τοπική και ευρωπαϊκή αγορά. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει η παγκόσμια πρώτη παρουσίαση της νέας πλατφόρμας cloud που προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη στις απαιτήσεις των IAMs με ευέλικτα, ενοποιημένα και αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης επενδύσεων, παρέχοντας  αξιόπιστη υπηρεσία και ασφαλή πρόσβαση όταν και όπως απαιτείται.

Η εκδήλωση αποτελείται από τρία πάνελ που αφορούν τους τομείς Crowdfunding/crowdinvesting, IAMs, Private Banks, τις νέες τεχνολογίες καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά το χώρο, σκοπεύοντας στην αλληλοεπίδραση των τομέων και την προώθηση της αποτελεσματικής συνεργασίας, με «νέες επενδυτικές πρακτικές». Συγκεκριμένα, οι ενότητες έχουν ως εξής:

Την ημερίδα πλαισιώνει μια σειρά από διαδραστικές παρουσιάσεις με ομιλητές από το European Crowdfunding Network, την ελβετική crowdinvesting εταιρεία “Investiere”, το “MyPrivateBanking Research”, την “AiM Services” και τη “Altenburger LTD legal + tax”. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις πραγματικών περιπτώσεων για crowdfunding και mobile investment management και την υποστήριξη των εργασιών τους από εταιρείες πληροφορικής ενώ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τον τρόπο συνεργασίας των επενδυτικών εταιρειών και την αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών χρηματοδότησης σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και για το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας.