ΟΤΕΑcademy: Εκπαιδευση στα Social Media

Τα πρώτα εξειδικευμένα εργαστήρια Social Media για επαγγελματίες, με τίτλο “From Social Media to Social Business”, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο εκπαιδευτικό κέντρο της ΟΤΕAcademy όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις γύρω από τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως μέσο προβολής εταιρειών και προϊόντων. Τα εργαστήρια είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της OTEAcademy και της XPLAIN, που δραστηριοποιείται στο χώρο του Content Marketing με εξειδίκευση στα Social Media και το Word of Mouth.

Τα εργαστήρια “From Social Media to Social Business” εστιάζουν περισσότερο σε πρακτική γνώση και λιγότερο σε θεωρητικές πληροφορίες. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες, μέσα από συγκεκριμένα και εξειδικευμένα case studies και πρακτικές συμβουλές, να αποκομίσουν ιδέες και εφόδια για να μπορούν να δρομολογήσουν σωστά τη συνολική social media στρατηγική της εταιρείας ή προϊόντος τους.

Πληροφορίες και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπάρχουν στη σελίδα του Workshop στο Facebook, www.facebook.com/FromSocialMedia2SocialBusiness.