ΟΤΕ: Το μεγαλυτερο κεφαλαιο οι ανθρωποι μας

Συμβάσεις αορίστου χρόνου, αυξημένες αποδοχές και 100% ένταξη στον όμιλο ΟΤΕ για όλους τους εργαζόμενους της ΟΤΕ Plus αποφάσισε ο ΟΤΕ, όπως είχε προαναγγελθεί κατά την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ειδικότερα, ο ΟΤΕ  επαναπροσλαμβάνει όλο το δυναμικό της OTE Plus, τη συντριπτική πλειονότητα  με συμβάσεις αορίστου χρόνου, με αναγνώριση της προϋπηρεσίας τους, ενώ για τους πιο χαμηλά αμειβόμενους προβλέπονται αισθητά αυξημένες αποδοχές, σημαντικά υψηλότερες από τα δεδομένα της αγοράς.

Σε σχετική ενημέρωση που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα στο σύνολο των εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ ο επικεφαλής του, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, μεταξύ άλλων, ανέφερε:  “Σε δύσκολους καιρούς αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερό μας κεφάλαιο και προσφέρουμε σε χιλιάδες συνεργάτες μας μεγαλύτερη εργασιακή ασφάλεια και καλύτερες απολαβές. Θέλοντας να δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους μας  κινηθήκαμε  γρήγορα για να υλοποιήσουμε αυτό που είπαμε στο τέλος του 2014.”